Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Добірка пазлів для найменших
26.01.2024
Що почитати?

Пазли — це не тільки про складання картинок. Це про отримання емоцій, нових умінь, розвиток моторики, формування логічних зв’язків та пізнання довкілля. Одним словом, пазли, які створені допомогти розвитку малечі мають на меті охопити якомога більший спектр навичок. 

Що ми маємо на увазі говорячи про пазли для найменших.

Класичні пазли-картинки діти починають збирати приблизно з трьох років (звичайно, все індивідуально). Починається все з невеликих зображень. Та діти молодшого віку, наприклад, років двох, також можуть успішно використовувати пазли для навчання та розвитку. Представляємо ТОП-3 пазлів для найменших від видавничої групи Кенгуру, які допоможуть малюкам опанувати нові навички.

«Пазли-половинки»

Цю серію пазлів можна сміливо давати діткам від 3 років. Вони складаються з 2 частин й мають різні теми: «Що із чого», «Розпорядок дня», «Частина і ціле», «Вивчаємо дроби», «Що для чого», «Емоції», «Їжа», «Знайди букву», «Омоніми», «Професії», «Вивчаємо цифри», «Додавання і віднімання в межах 10».

Набори пазлів мають теми різних напрямків, тож їх можна використовувати як дошкільнятам для того аби вивчити продукти, настрій та професії, так і дітям-школярам, які навчаються додавати й віднімати або навіть почали вивчати дроби. 

З’єднуючи половинки діти вчаться формувати логічні зв’язки, вивчають нові слова та практикуються у вирішенні прикладів. Подібне дозвілля у формі гри дозволить вивчити багато нового весело та цікаво.

«З’єднай половинки»

У цій серії також доведеться з’єднувати половинки, але починати це робити можна дітям меншого віку, років від двох.

Великі пазли поділені на 2 частини, як і зображення на них. Завдання дитини — скласти половинки аби утворити готові предмети: трактор, морквину, сукенку або пташку, в залежності від того, який набір ви оберете. Коли предмет буде зібраний додати корисності у цю гру допоможуть питання на пазлах. Вони пов’язані з зображеним предметом та допоможуть малюкам не тільки розговоритися, а й навчитися мислити та шукати відповіді.

В серії 5 видів наборів: «Одяг та взуття», «Веселі тваринки», «Корисний транспорт», «Тварини на фермі»  та «Овочі та фрукти».

«Логічні ланцюжки»

Кожен пазл цієї серії збирається з трьох окремих деталей. Тобто завдання для малюків ускладнюється, адже для того аби зібрати ланцюжок треба правильно поставити частини пазлів справа та зліва від центральної картинки. Повірте, це неабияка робота для маленьких розумничків. Але це ще не все. Тепер діти будуть шукати відповідні картинки, які між собою мають спільні ознаки. 

В серії «Логічних ланцюжків» три набори: «Малюки тварини та їхні роини», «Світ тварин. Хто де живе і що їсть» та «Тварини і рослини. Етапи розвитку». Ці пазли допоможуть розібратися у навколишньому світу та дізнатися деякі правила природи, що, безумовно, є дуже цікавим! 

 

Не бійтеся пробувати щось нове у розвитку малечі. Обирайте ігрові навчальні пазли відповідно до віку ваших дітей та разом дізнавайтеся цікаве про світ навколо. Робота з пазлами може стати суттєвим внеском в розвиток навичок малюків та подарувати багато чудових емоцій.

 

Команда Кенгуру

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: