Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Дитячі книжки для розвитку та фану
24.03.2020
Що почитати?
Ви переглянули майже всі мультфільми, намалювали всю родину, виготовили листівки всім рідним і вже не знаєте чим зайнятися? А на черзі матусина помада та неймовірний декор на стінах від майбутніх дизайнерів? Щоб дитина не розфарбувала всі шпалери у квартирі пропонуємо міксовану підбірку книг.
 
Кожна нова книга, яку ви читаєте дитині, відкриває перед нею новий світ: казковий, чарівний, дивовижний. Кожна нова книга дарує нові емоції. Кожна нова книга виховує. І як сказала колись дитяча письменниця Емілі Бухвальд: «Діти стають читачами на колінах своїх батьків». Безперечно. Тож пропонуємо міксовану підбірку, яка допоможе полюбити книжки та подарує вирій щирих почуттів та веселощів, познайомить особисто з нашою планетою та бешкетливими тваринками, відкриє чимало секретів про мультяшних улюбленців. 
 
Зручненько сідайте, знайомтеся з підбіркою 3+:
 
Мультяшний хайп
Разом з веселими, крутими, яскравими та неймовірно вибуховими тролями та доброю, відважною, сміливою командою Щенячого патруля вечори можна зробити набагато цікавішими та веселішими. Адже що може бути кращим за час проведений разом зі своїми улюбленими героями: Райдером, Зумом, Крихіткою чи Купером? 
Тож «Тролі. Тролістична розмальовка» допоможе створити свій власний яскравий світ, поринути у барвисті пригоди, а також вивчити кольори, різні форми та літери. Через гру зробити це доволі легко.
 

 
Судоку з наліпками «Тролі. Нумо до пригод!» гарненько прокачають логічне та креативне мислення малечі, а наліпки допоможуть розвивати дрібну моторику. 
 

 
У новинці «Щенячий патруль. Зазирни у віконця» дітлахи знайдуть понад 30 інтерактивних віконець за якими сховалися герої команди. Завдяки їм малеча зможе взаємодіяти з книгами та відчути себе серед своїх улюбленців. Відкриваючи їх, діти допомагатимуть героям виконувати щоденні завдання. Так, наслідуючи команду Щенячого патруля, вони вчитимуться бути ввічливими та допомагати іншим. Також тренуватимуть увагу та уяву. 
 

 
Хвилинка ніжності й фану
Вже майже століття одна тепла та чарівна історія дарує дітлахам віру в диво - це «Вельветовий кролик». Вона розповідає про одного іграшкового кролика, який завжди мріяв не лише оживати вночі, доки сплять всі дорослі й дітлахи, але й стати справжнім назавжди. Ця казка має глибокий зміст і про важливе розповідає дитячою мовою. Через ніжні картинки, через теплі емоції, через неймовірні пригоди, що наповнюють історію особливою чарівністю та надихають своїх юних читачів. Вона навчає малечу тим істинам, що роблять людину щирою, здатною любити, прощати і вірити у дива.
 

 
Якщо ж бажаєте перетворити читання на бешкетливу розвагу, тоді в нагоді стане «Весела компанія». Ці звірята просто не дадуть вам сумувати. На сторінках серії ви з малечею познайомитеся з пінгвіном, який носить чудернацькі окуляри та ніколи не розлучається зі своєю валізою. Чому? Бо там повно цукерок. Спробуєте станцювати джаз із моржем. Дізнаєтесь навіщо тваринам потрібні танці. До речі, котики також чекають на вас. Вони підготували справжній батл подушками. 
 


 
Вечір знайомств
Пропонуємо познайомити малечу з нашою планетою й прочитати книгу «Земля. Мої перші 4,54 мільярда років». Книжка привертає увагу і дорослих, і дітей тим, що автобіографічна - написана та намальована самою Землею. Вона розповідає про своє життя від самого початку й до сьогодення. Про те, як вона утворилася, про великих та сильних динозаврів, про метеорит, який завдав їй болю, про те, як почало з’являтися нове життя та ще багато цікавих фактів й історій. Земля навіть поділиться своїми світлинами, де вона ще зовсім маленька, але така вибухова, буркотлива та дуже вередлива. Це книжка, після якої просто неможливо не полюбити свою планету. 
 

 
Тож поринайте в неймовірно-яскравий книжковий світ разом з улюбленими героями мультсеріалів, проводьте більше часу з дітьми, дозвольте собі побешкетувати разом з ними та перетворіть прості розповіді про нашу планету у цікаве знайомство з Блакитною планетою. Відпочивайте, читайте, розвивайтесь. Цікавтеся вподобаннями дитини і продовжуйте поповнювати книжкові запаси.
 
Далі буде...
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: