Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Гаряча пропозиція місяця
11.04.2012
Новини
Не секрет, що вчителю завжди не вистачає 24 годин у добі, а особливо, коли мова йде про підготовку до уроку. Часто буває, що напередодні контрольної роботи йому приходиться гарячково шукати конче необхідні для її проведення матеріали, й доволі багато часу він при цьому витрачає на складання тестових завдань, відбір задач, текстів та ін. Ми назавжди вирішили цю проблему!
У комплексному зошиті для контролю знань є все необхідне для проведення всіх видів поточних і підсумкових контрольних робіт відповідно до чинної програми з кожного предмета шкільного навчання! Контрольні роботи подано у двох варіантах, які допоможуть перевірити рівень засвоєння учнями навчального матеріалу за кожною темою програми при навчанні за будь-яким підручником. Крім того, зошит укомплектований додатком, що містить матеріали, призначені тільки для вчителя.
До 31 травня ми пропонуємо придбати комплексний зошит для контролю знань разом із додатком для вчителя ЛИШЕ ЗА 10 ГРИВЕНЬ при умові замовлення не менше 10 зошитів одного найменування!!!
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: