Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Головна книга року
29.08.2014
Новини
 Якби не вони, світ став би іншим….
 
Серед великого переліку нових книжок, які ми видаємо цього року, є одне видання, яке для нас стало особливим.
Цю зустріч нам подарувала одна з книжкових виставок. Витончена вродлива жінка підійшла до нас та запропонувала познайомитися з її літературним дебютом. Так до наших рук потрапили «Хрангели»… Ми були вражені самою ідеєю книги, незвичайним задумом та фантастичним сюжетом. І відразу вирішили — саме «Ранок» повинен видати «Хрангелів» та представити їх широкому загалу українських читачів.
 
Ця історія про те, як одного разу звичайні підлітки потрапили у вир неймовірних подій.
Це розповідь про одвічну боротьбу Добра і Зла, про вірну дружбу і перше кохання, про вірус агресії і дітей-вундеркіндів. Головні герої — фантастичні створіння Хрангели, які оберігають наших дітей, підтримують у складних ситуаціях, навіюють добрі сни, завжди є поруч, коли дітям важко… Саме вони захистять своїх підопічних та зроблять усе, щоб світ залишився на боці Добра.
У цій книзі є усе: незвичайний сюжет, яскраві герої, дива та пригоди. Знайомство з повістю стане найкращою подією для юного читача.      
 
Особливо правильно та необхідно для нас випустити друком «Хрангелів». Адже так важливо і дорослим, і дітям вірити у перемогу Добра, у те, що все у нас буде добре.
«Хрангели» дають таку надію, вони знаходять у читацьких душах найкраще і надихають, вони захоплюють з перших слів і не відпускають.

«Хрангели» — історія, що вражає… 


Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: