Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Готель, у якому раді всім!
15.04.2021
Що почитати?
Чи зупинялися ви коли-небудь у готелі? Напевно, що так. А в готелі з тваринами? Саме в такому незвичайному місці неподалік від моря опинилась юна Ганна Дюпон. І не як гостя, а як нова власниця. Колись успішний готель «Фламінго» тепер геть занепав. І перед Ганною постало справжнє випробування — відродити його.
 

У кожного клієнта готелю — скунса, папуги чи навіть крихітного таргана — свої вимоги й забаганки. Мадам кабан хоче приймати ванну із грязюкою, яка її омолоджує, а пан восьминіг миється виключно у морській воді. Невгамовні папуги сплять на жердині замість ліжок, а рожевим фламінго для цього обов’язково потрібна водойма. Догодити кожному гостю — справа не з легких. Та саме таке завдання ставить перед собою готель «Фламінго».
 

Спостерігати за перипетіями, що трапляються із працівниками готелю,— суцільне задоволення. Що б не трапилось, у них є суперсила — їхня дружба та підтримка одне одного. А ще надзвичайне почуття толерантності: у готелі раді всім. На прикладі героїв книг юний читач теж учиться поважати інших, із їхніми вадами та особливостями.
Не можна оминути увагою також гумор, із яким пише автор книг Алекс Мілвей. Серія «Готель "Фламінго"» читається легко, на одному диханні, та ще й із веселим сміхом. Тож гарний настрій читачам гарантовано!
 

До серії входять чотири книги. У першій однойменній книзі «Готель “Фламінго”» оповідається про відродження готелю його новою власницею та штатом. А три наступні книги — це захопливі історії про пригоди готелю: про літній приїзд Короля та Королеви пінгвінів, про участь готелю в осінньому карнавалі та про весняну битву шеф-кухарів.
 

Читайте книги одна за одною або обирайте ту, яка вас найбільше зацікавила. Усі вони оформлені яскравими та стильними ілюстраціями автора й не залишать байдужим жодного читача. А ще на сторінках кожної книги Алекс Мілвей пропонує знайти крихітного героя — павучка, бджілку, бабку чи равлика — певну кількість разів. Ця гра неодмінно сподобається юним шукачам.
 
Розгортайте книгу та почувайтеся, як удома. Адже в готелі «Фламінго» раді всім!
 
Наталя Мусієнко,
редакторка ВГ «Каскад»
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: