Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Як привернути увагу учнів до вивчення історії України? Створити підручник, за яким навчання буде захопливим та цікавим!
26.02.2024
Новини

Саме таким підручником «мрії» для учнів стане «Історія України» для 7 класу НУШ, авторства Галімова А., Гісема О., Мартинюка О.

Підручник створено за модельною навчальною програмою «Історія України. 7-9 кл.» (авт. Гісем О., Бойко В., Василенко Я., Даниленко В., Мартинюк О., Охредько О., Сирцова О., Тарасюк Т.).

Які особливості має новий підручник від видавництва «Ранок»?

  1. Доступний виклад навчального матеріалу.
  2. Інтерактивні QR-коди, за якими учні зможуть дивитися короткі відео з реальними локаціями та артефактами, які безпосередньо пов’язані з темою уроку.
  3. Виокремлення важливих термінів, дат, схеми та таблиці для засвоєння системи історичних знань та опанування навчальних компетентностей.
  4. Всі необхідні карти в хорошій якості у підручнику
  5. Система завдань різного рівня складності, практичні завдання та узагальнення
  6. Можливість паралельно працювати з електронним додатком до підручника на освітній платформі іЗЗі

Але найголовнішою перевагою, яку матиме новий підручник є те, що він відкриватиме перед учнями світ реальної історії України, яку, завдяки інтерактивним елементам видання вони зможуть відчути та побачити її в наших містах, вулицях, музеях, церквах.

Більш детальна інформація про особливості підручника «Історія України» для 7 класу НУШ, його методичну та інтернет-підтримки представлено у презентації нижче.

Вивчаючи історію за новим підручником від видавництва «Ранок» - ми матимемо змогу виховати свідоме покоління, яке розумітиме справжню історію своєї країни. Це дозволить не просто засвоїти навчальний матеріал, а глибше відчути причини історичних подій, уникнути повторення помилок минулого та будувати сильну країну!

 

Переглянути презентацію підручника

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: