Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Ігри «Веселий попкорн» — цікава новинка для розвитку дитини
23.09.2023
Що почитати?

Вашому дошкільнятку виповнилося 4 роки? Це вік допитливих чомусиків, які у грі швидко навчаються багатьох речей. Отже, підхоплюємо цю здібність дитини й пропонуємо їй щось цікаве та корисне. Тим паче, що саме у цьому віці дітки з легкістю пробують свої перші кроки у читанні та математиці.

А може, ваша дитина у 1-му класі й тільки опановує свої перші навички? І щоби полегшити цей процес, ви хочете якось допомогти їй у цих перших шкільних кроках?

Ігри із серії «Веселий попкорн» підтримають вас у цьому та заохотять дитину складати перші слова та обчислювати перші вирази. Зовсім непомітно і зовсім без примусу почнеться її підготовка до школи. Погодьтесь, читання чи лічба у грі — це можливість весело й корисно провести час у родинному колі.

Отже, розповімо трохи більше про кожну з цих навчальних ігор.

1. «Веселий попкорн із цифрами»

У коробці аж 4 варіанти гри! Вони створені саме для дітлахів, які тільки починають обчислювати вирази на додавання та віднімання у межах 10.

В одному з варіантів дитина потренується у додаванні. В іншому — спробує обчислити вирази на віднімання. А вже у третьому та четвертому варіантах ігор продемонструє, як може впоратися з обома діями. У такий спосіб дитина зможе дуже добре закріпити додавання і віднімання у межах 10, яке дуже важливе для подальшого навчання в школі.

У грі є 144 міцні фішки, на яких зображено багато-багато виразів, та інструкція з детальним описом ігор.

2. «Веселий попкорн із літерами».

Учитися читати також можна у грі — весело, легко та без примусу!

У тубусі є 4 варіанти гри для дітей, які тільки починають читати. До того ж ці ігри різнорівневі й в інструкції подані за ступенем складності.

У першому варіанті гри дитина повторить та краще запам’ятає букви. Бо без цього не навчишся читати! У другому варіанті — спробує читати свої перші склади. А вже третій і четвертий варіанти запропонують дитині збирати різні за складністю слова. Так у дитини сформуються початкові навички з читання, що дуже їй допоможе у 1-му класі школи.

У грі є 144 міцні фішки, з яких можна скласти багато-багато слів, та інструкція з детальним описом ігор.

 

До речі, в цих іграх тубус — не просто коробка, а й складова гри. Він дуже нагадує відерце для попкорну, і фішки в ньому виконані також у вигляді попкорну. Отже, весела атмосфера гри вам гарантована.

Грайте вдома, у садочку чи в школі у 1-му класі й спостерігайте, як покращуються навички вашої дитини.

Ця серія ігор корисна для дітей від 4 до 6 років.

І наостанок — ігри «Веселий попкорн» мають цифрове доповнення. У ньому ви знайдете прості електронні ігри на розвиток певних навичок для маленьких сучасних дітлахів. Вони заохотять дитину провести час із користю й водночас запам’ятати букви або цифри, потренуватися у читанні чи в лічбі. Граючи у ці прості ігри, дитинка також виконує цікаве завдання — годує попкорном кумедних монстриків! Ігри коротенькі, тому не перевантажать дошкільника чи першокласника, а натомість гарантовано підтримають інтерес до навчальних завдань.

Щоби пограти в електронну гру, достатньо просканувати QR-код за допомогою смартфона. Ось кілька прикладів цих ігор.

Сподіваємося, «Веселий попкорн» сподобається допитливим та невгамовним сучасним діткам, а також їхнім дбайливим батькам.

Купуйте, користуйтеся, пишіть відгуки! Будемо раді дізнатися вашу думку.

 

Світлана Моісеєнко,

авторка ігор

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: