Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Казки на ніч
01.04.2022
Що почитати?

«Мій маленький котику, моя зіронька небесна! У час коли пташки перестали співати, а зірки повиринали на небі та зазирнули у твою кімнату через віконце, я хочу почитати тобі казочку на ніч», - так може починатися передвечір’я у кожної маленької дитини. Або і сам малюк лягаючи у ліжечко просить: «Почитай мені, мамо!»

Час перед сном – це таїнство незримої нитки між батьками та дітьми, коли гаміркий день вже позаду, усі справи зроблено та зручне ліжечко обіймає ковдрою. Час для спілкування, час для єднання, час просто побути разом один з одним, час почитати казку про мрії, про чарівні речі, про загадкові краї.

Мамин голос розмірений та натхненний такий рідний та глибокий читає історію, заспокоює та заколисує. І ось у сні малюк вже бачить продовження цікавої казки, разом з героями здійснює подорожі, виконує бажання та мрії.

Ви ще не маєте традиції читати казки на ніч? Почати можна у будь-який момент життя, у будь-якому віці, адже зв’язок батьків та дітей непереривний та довічний.

Звичайно, що у віці від 3-х років малеча слухає казку на ніч більш охоче з зацікавленістю, бо саме у цьому віці він усвідомлює перш за все себе у цьому великому світі, починає усвідомлювати свої почуття та думки. Саме тому на нашому сайті так багато книжок для читання батьками дітям від 3-х років. Ми зробили добірку найцікавіших та найяскравіших книжок для полегшення вашого вибору. Почніть читати вже сьогодні, зробіть читання казки на ніч вашою доброю сімейною традицією. Це добре сприяє для відновлення ресурсів своїх, заспокоює малюка, розв'язує деякі проблеми, пов’язані зі стресом, та, найголовніше, сприяє подальшому розвитку малюка та його любові до книжок та читання.

Обирайте книжки на нашому сайті, читайте разом з дітьми, насолоджуйтесь спілкуванням та разом проведеним часом.

Перегляньте добірку казок на ніч

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: