Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Кенгуру на KyivBookFest
19.09.2023
Що почитати?

Цьогорічний вересень подарував видавцям та книголюбам прекрасну можливість зустрітися одне з одним, поспілкуватися, потримати в руках нові видання та придбати собі декілька новеньких цікавеньких книжок. Усе це стало можливим завдяки KyivBookFest. Цей фестиваль, що відбувся 8-10 вересня, став доволі визначною книжковою подією воєнного часу й об’єднав як книжкову виставку-продаж, так і галузевий форум.

До фесту видавнича група КЕНГУРУ зібрала книжки-бестселлери та нові видання. Їх можна було придбати на загальному стенді видавництва «РАНОК».

KyivBookFest закінчився, а це значить, що саме час підбити підсумки та дати відповідь на найголовніше запитання: «Які книжки потрапили у ТОП продажів?».

Отже, до вашої уваги наші (і ваші) лідери.

Серія «Безліч емоцій»

Серія складається з двох частин, бо вмістити всі емоції в одній книзі, які здатна відчути дитина, просто неможливо. Що означає кожна емоція? Як зрозуміти, що ти відчуваєш саме її? Чи це нормально відчувати злість, сум, невпинну радість? Що робити з емоціями, коли вони визначають твої вчинки?

Так багато запитань, на які діти можуть не знати відповідей! Розповісти малечі більше про почуття, відчуття та емоції, навчитися розрізняти та контролювати їх – саме для цього і було створено дане видання.

 

Серія «Маленькі українознавці»

Бажання познайомити дитину з усіма особливостями рідної країни зробило цю серію максимально популярною. Книжки «Моя рідна Україна» та «Старовинна Україна» відкриють багато цікавинок та секретів і стануть ідеальним першим виданням для знайомства з Україною. Інформація присвячена містам, тваринному і рослинному світу, традиційним стравам України і т.п. Усе це зібрано та подано з яскравими ілюстраціями, щоб дітям було максимально цікаво пізнавати свою Батьківщину.

Зараз до друку готуються ще дві книжки серії – «Мистецька Україна» та «Святкові звичаї в Україні», що познайомлять юних читачів із культурою та традиціями нашої країни.

 

«Коти-захисники»

Патріотичні комікси «Літак-супергерой» та «Незламні» створені для того, аби пояснити дітям у доступній формі все те, що відбувається в Україні з початку повномасштабного вторгнення. Герої коміксів, коти-захисники, так само як і Захисники України, борються з тими, хто напав на їх країну, щодня роблячи неможливе. У коміксах зафіксовані події, що уже увійшли в історію, як приклад мужності, сміливості та гідності. Радимо всім і кожному.

 

Ігри та навчальні пазли для вивчення української абетки

Зокрема мова йде про «Навчальні пазли. Українська абетка». Вивчити абетку можна сто і одним способом. Цей набір можна вважати сто другим. За ефективністю навчальні пазли не поступаються звичайній абетці з картинками. Навпаки, завдяки ігровому формату діти з більшою цікавістю долучатимуться до гри-вивчення, а азарт та бажання перемогти підсилить пам’ять (принаймні у деяких дітей це працює саме так). Декому з малечі підходить тактильний формат вивчення, адже до кожної літери тут потрібно підібрати половинку-пазл з відповідним малюнком.

 

«Монтессорі. Світ досягнень»

Серія книжок, заснованих на методиці Монтессорі не могла залишитись без уваги, і на те, звісно, є свої причини. До серії увійшли книжки «У саду», «На фермі» та «У лісі». Кожна з них допомагає дітям розвинути логічне мислення та навички письма, бо  тут є цікаві завдання з лабіринтами, розфарбовування та безліч інших. Ще однією особливістю серії є те, що у книжках є окремі сторінки з наліпками, що так люблять дітки!

 

Дитячі книжки мають багато завдань: розважити, навчити, пояснити, заспокоїти, заколисати. Кожна книжка особлива по-своєму. Деякі з них можуть поєднувати у собі різні функції, та в першу чергу дитячі книжки створюються саме для того, щоб зробити дітей щасливішими.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: