Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки-кубики для найменших - перші книжки вашого малюка
02.11.2023
Що почитати?

Питання, яку книгу купити малюку, щоб вона була цікавою, тренувала пам'ять, увагу, моторику та вивільнила батькам немовляти трохи часу, залишається актуальним. Наша новинка ― набір книжечок «Перші слова малюка» ― це яскрава скринька подарункового формату, в якій ви знайдете дев’ять ілюстрованих книжок із цупкого картону.

Це чудовий варіант і для спільного «читання» з немовлям, і для його самостійного дозвілля з пелюшок, коли маля тільки-но починає знайомитися з навколишнім світом і вчиться говорити. Малюк може залишатись довгий час наодинці, не нудьгуючи, й проводити час з користю, адже із книжками-кубиками він зможе і гратися, і розвиватися. Наші книжки-кубики можна складати чи будувати з них вежу або фігури, а найголовніше — завдяки ним малюк познайомиться з навколишнім світом та запам’ятає перші прості слова.

Отже, відкриваємо нашу суперкоробочку і бачимо там яскраві, чудові книжечки для малесеньких рученят. Книжечки із заокругленими кутами виготовлені з цупкого картону та дуже приємні на дотик. Ці маленькі книжечки, що своєю формою дуже нагадують кубики, мають щільні сторінки, які малюк може гортати або трясти. Крім того, цими сторінками можна весело «клацати».

Кожна з дев’яти книжечок набору присвячена окремій темі: свійські тварини, овочі, транспорт, кольори, дикі тварини, одяг, фрукти, комахи, предмети побуту. На кожному розвороті книжки є коротеньке слово та яскравий малюнок до нього. Усі слова невеликі та містять до двох-трьох складів, щоб малюку було простіше відтворювати їх самостійно.


Основна мета набору «Перші слова малюка» ― допомогти немовляті познайомитись з навколишнім світом, навчитися говорити й водночас розважити його під час такого навчання. Граючись нашими книжками-кубиками, маля розвиватиме дрібну моторику, тренуватиме пам’ять, логічне мислення, увагу, і, звичайно, подружиться з книжкою! Хай перші книжки-кубики будуть присутні в житті немовляти як буденна потрібна річ, що завжди поряд.

Придбайте їх в перші місяці життя немовляти – і року він буде бавитись з ними, а з року до двох почне із задоволенням повторювати такі вже знайомі слова.


Варто додати, що у віці до трьох років у дитини з’являється почуття гумору, і тут ви оціните ще одну функцію наших книжок-кубиків: їх можна використовувати як пазли й складати з них певну кількість чудесних варіантів як реалістичних, так і вигаданих тварин! Складаючи пазли, малюк буде самостійно проводити дозвілля із задоволенням та користю. А дорослі зможуть взяти активну участь у складанні смішних колажів разом зі своєю дитиною. Ви також можете пограти з малюком у хованки: приховайте кубики десь на поличці (зважуючи, звичайно, на безпеку), намалюйте стрілочки, щоб полегшити пошук, та запропонуйте малюку відшукати книжечки.


Отже, замовляючи наші книжки-кубики «Перші слова малюка», ви вирішите задачу раннього навчання, розвитку та корисного дозвілля дитини з пелюшок й водночас зробите подарунок і для всієї родини в цілому, бо час, проведений в спілкуванні з малюком у родинному колі, ― безцінний.


Зауважимо, що книжки-кубики є поки що новим, але надзвичайно популярним за кордоном трендом, і випуск вітчизняного видання книжок-кубиків – це радісна новина для українських родин.


Радимо не відкладати замовлення набору «Перші слова малюка» на завтра! Ігри-заняття з книжками-кубиками мають відбуватися регулярно, за кожної можливості. Чим раніше ви почнете, тим швидше і легше дитина розвиватиметься й тим більше задоволення ви отримаєте від взаємного спілкування!

 

Наталія Бокова

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: