Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книги, в яких достигає суниця та мешкають феї
25.01.2018
Що почитати?
Які книги любить ваш син або донечка? Звісно ті, у яких багато картинок! Чому? У дітей молодшого віку уява активно розвивається, і, щоб краще сприйняти текст, їм обов’язково потрібні малюнки. Яскраві, емоційні, змістовні – такі, що можна роздивлятися знову і знову. А якщо на малюнках справжній чарівний світ, в якому мешкають казкові герої,  дитині неодмінно захочеться пофантазувати, вигадуючи власні історії.
 
 
 
Книги про Ягідну фею Суничку неодмінно сподобаються вашій малечі. У них є багато, що може бути у милій книжці-картинці. Ви тільки розкриваєте книгу – і з перших сторінок занурюєтесь у світ, наповнений радістю,  добром, теплотою.  Книги допомагатимуть розуміти емоції та сприятимуть формуванню добрих почуттів. 
 
Прочитавши або послухавши історію про Суничку, ви неодмінно захочете дізнатися, що ж було далі! Так само подумала й автор. Отже ми маємо аж дев’ять книжок про маленьку фею та її друзів. Книги поділені на три серії. Знайомимося з ними ближче! про Ягідну фею Суничку неодмінно сподобаються вашому малюкові. У них є все, що треба для «найкращої книги-картинки». Ви тільки розкриваєте книгу – і з перших сторінок занурюєтесь у чарівний світ, наповнений радістю та добрими емоціями. Книжки допоможуть малюкові сформувати мовлення та збільшити словниковий запас, бо написані рідною мовою, стимулюватимуть уяву і фантазію, розвинуть емоції та добрі почуття. 
 
Книжки-картинки

Ця серія призначена для найменших читачів, а точніше – слухачів. Матуся читає чарівну історію, а дитина розглядає малюнки. Створила та намалювала історії відома німецька художниця Штефані Далє. Завдяки її фантазії з’явився цілий світ, повний яскравих героїв та доброї магії. До речі, книжки-картинки сподобаються також дітям, що вже навчилися читати. У них досить великий шрифт, тому вони підходять для самостійного читання. 
 
Перша читанка

Ця серія призначена спеціально для дітлахів, які тільки-но навчилися поєднувати склади в слова, а слова – в речення. Кумедні історії та веселі малюнки вже самі по собі заохочують до читання. Але, крім цього, деякі слова тексту також замінені на малюнки. Такий засіб допоможе зацікавити маленького читача та перетворить читання на цікаву гру. У кінці книги є словничок у малюнках, який можна використовувати для додаткового тренування уваги.
 
Книги для читання
 
Тут також багато чудових малюнків, та трохи більше тексту, ніж у попередніх книжках. Якщо ваш син або донечка читають вже досить впевнено, запропонуйте їм цю серію. Дивовижні пригоди, зрозумілий дитині гумор, добрі герої – це основні переваги тексту серії. У кожній книзі є декілька окремих історій. Це зручно: дитина зможе читати по одній казці, не гублячи інтересу та не стомлюючись. 
 
Книжки про фею звісно сподобаються дівчаткам. Суничка має безліч лісових друзів – це кажани, таргани, гусінь, вужі та жаби. Можливо тому, ці книги зацікавили й хлопчаків, які часом цікавляться небезпечними пригодами. 
 
Фантастичного, веселого, казкового читання!
 
 
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: