Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки-актівіті: пізнаваймо світ разом!
21.03.2020
Що почитати?
Щоб наші маленькі книгомани НЕ нудьгували й НЕ сумували під час карантину, ми підготували добірку книжечок з якими малеча не лише проведе гарно час, але й розвиватиметься та дізнаватиметься чимало цікавого й нового.
 
Книжки-актівіті містять багацько інтерактивних елементів: віконечка, доріжки, килимки, тактильні елементи. Завдяки ним малеча вдосконалюватиме дрібну моторику, увагу, уяву, фантазію, мовлення, логічне мислення та всебічно розвиватиметься. Та перед тим, як поринути у читацький світ, ознайомтеся спочатку з інструкцією:
 
  • Спечіть ароматне печиво.
  • Приготуйте солоденьке какао або ж гарячий шоколад.
  • Вмощуйтеся зручненько.
  • Закутайтеся з малечею в теплі обійми.

Ну що, готові? Тож поїхали!  Перша підбірка 2+
 
Улюблені тваринки
Серія містить чотири книги: «Африканська сімейка», «Господарі ферми», «Лісові розбишаки», «Підводна компанія». Ці книжечки розповідають про різноманітних тварин, де вони живуть, що їдять, які звички мають. Та це ще не все. Тваринки справді пустотливі: вони вирішили пограти з малечею у хованки. Сховалися за віконечками та чекають коли дітлахи знайдуть їх. Спробуйте відшукати разом з дитиною. Хто знайде більше?
 

 
Дивись та вчись
Книжки-килимки «Морями-океанами», «Хто гуляє на лугу?», «Хто живе в річці?» відкриває для дітей безмежний світ природи. Читаючи вірш за віршем, ви будете розворот за розворотом розгортати книгу. І так доки вся книжка не перетвориться на підводне царство, неймовірну галявину чи швидкоплинну річку. А барвисті ілюстрації допоможуть активувати уяву та фантазію. Вирушайте в кольорові пригоди та пізнавайте світ.
 

 
Протилежності
Пам’ятаєте улюблену гру дитинства багатьох поколінь «їстівне-неїстівне»? Пропонуємо новий варіант «Ліворуч-Праворуч» та «Живе-Неживе». Книжечки, що складаються з двох протилежних частин, познайомлять малечу з багатьма поняттями. Тож розглядайте яскраві малюнки та вивчайте з дитиною протилежні поняття у зручному та цікавому форматі.
 

Дізнайся хто
«Найвищий в Африці» та «Найменший у лісі» познайомить малечу з жителями Африки та розповість хто ж з них найвищий або ж проведе дітлахів лісовими стежками, де вони зустрінуться з різноманітними лісовими героями та дізнаються хто ж з них найменший. На сторінках цих книг ви не знайдете віршики, бо поміж лісів та пустині сховалася розповідь у пригодницькому форматі. Тож малеча з задоволенням порине яскравими сторінками незвичних пригод. Крім того, вони вчать допомагати один одному та не залишати в біді інших. Привертає увагу й оформлення книг. Воно починається від найменшої сторінки до найбільшої, а разом зі сторінками зростають і самі звірі. Зростайте і ви разом з цими книжками.
 

 
Книжка-іграшка
Про безмежність почуттів можна прочитати в книзі «Я так тебе люблю». Вона покаже, як можна сильно любити. Наприклад, так сильно, як квіти люблять розквітати. До речі, книжка ще розповість, що полюбляють дерева, листочки, пташки, зірки. А книга «Доторкнися та відчуй. На фермі» - тактильна. Вона надає можливість відчути на дотик гребінець півника, носик корівки, вушка поросятка та погладити овечку. Тактильні елементи дуже наближені до справжніх та виготовленні з екологічно-безпечного матеріалу. Такі інструменти допомагають у сенсорному розвитку дітлахів. Адже дослідницьку діяльність малеча починає саме через дотик. Насолоджуйтесь разом  інтерактивними новинками та в незвичному форматі відкривайте світ. 
 

 
Перетворіть розвиток дітлахів та їх пізнання світу в захопливі пригоди та неймовірні досліди. Вигадуйте різноманітні ігри, неймовірні історії, читайте та розглядайте разом книжки-актівіті. Завжди підтримуйте малечу в її перших кроках та надихайте власним прикладом.
 
Далі буде...
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: