Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Комікси для дітей: кращих не знайдете!
28.09.2023
Що почитати?

Комікси — це феномен людства, бо включають не лише гарні ілюстрації з різноманітних ракурсів, наче передивляєтесь справжню кінострічку, а й захопливий сюжет. Здавалося б, як можна вмістити велику історію з купою подій у відносно невеликий обсяг? Зберегти інтригу та деталізованість? Але саме в цьому і полягає унікальність цього виду мистецтва.

Короткі фрази підсилюють сюжетну нитку, а от увесь сенс криється в ілюстраціях: динаміка, емоції, звуконаслідування і навіть характер історії.

Тож якщо ви ще вагаєтеся – зробіть цей перший крок назустріч коміксам. А от для фанатів, які знають наші хіти, ми підготували гарну новину: продовження неймовірних пригод кішки Бріни та двох нерозлучних подруг Фібі та її Єдинорозі.

«Фібі та Єдинорозя»

Дружба може народжуватися у найнеочікуваніших місцях і між дуже різними людьми, або, як у цьому випадку, між дівчинкою та єдинорогом. На перший погляд, ця історія може здатися незвичною і вельми короткою, але справжня суть полягає в тому, що дружба не знає обмежень.

Непосидюча Фібі — звичайні дівчинка, яка безмежно любить малювати, досить розумна та гостра на язик. Єдинорозя, на ім'я Меріґолд Розкішні Ніздрі, є найкрасивішою та найвитонченішою істотою у всіх вимірах. Вона наділена неймовірною красою, впевненістю та ще гострішим почуттям гумору, якому позаздрить сам Джим Керрі.

Коли Фібі та Єдинорозя починають проводити більше часу разом, вони виявляють, що мають чимало спільного. Ба більше, ця дружба ще і взаємокорисна! Для Фібі, дев’ятирічки, яка бажає визнання в школі та помсти ворогам, Меріґолд грає роль джина. Для самої Єдиноріжки ж… просто гарна компанія та предмет ще раз упевнитися в своїй досконалості. Єдинороги самодостатні (хоча Фібі посперечалась би)!

Чого ж вчить нас ця дружба?

Цей комікс нагадує нам про те, що дружба може допомогти практично всім подолати свої страхи та стати кращими версіями себе. Шлях до самовдосконалення не завжди простий, але разом зі своїм другом все стає можливим.

Крім того, це цікава історія, яка надихає нас бути відкритими до нових знайомств та знаходити друзів в найнеочікуваніших місцях за найнезвичніших ситуацій.

«Бріна»

Та якщо ви шалений фанат котів, то вам точно сподобається ця мила та кмітлива особа. В серії всього дві частини, які можна читати окремо одну від одної, де події розгортаються серед природи та серед великого міста.

«Бріна і Банда котячого сонця» розкаже про пригоди кішечки серед гір та диких котів.

Банда котячого сонця – це безпритульні коти, які відреклись від людей та зневажають всіх домашніх підлабузників. Котики можуть гарно подбати про себе і самі та завжди раді новим членам, які підтримують їхні погляди. Коли одного разу Бріна тікає з дому назустріч пригодам, вона потрапляє до цього угруповання. Чи вдасться кішці переконати банду в тому, що люди непогані, чи Бріна назавжди покине свою люблячу родину?

Та якщо ви більший фанат міських пригод, то в першу чергу беріть до рук нашу новинку «Бріна. Кожен друг — це пригода».
Тут комікс поділений на 9 розділів, у кожному з яких Бріна втрапляє в нову пригоду та знаходить все нових і нових друзів.

Чого ж вчить нас Бріна?

Пригоди кицьки нагадують нам, що не варто боятися пригод, бо саме завдяки їм наше життя яскраве і наповнене. Та що не менш цінно, ми знаходимо нових друзів, які прийдуть на допомогу в скрутну хвилину та піднімуть настрій, коли сумно.

Комікси рік за роком дедалі більше підкорюють серця читачів. Якщо ви ще не читали коміксів, рекомендуємо спробувати. Вони можуть приємно здивувати своїм барвистим оформленням, захопливими сюжетами та оригінальними ідеями.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: