Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Комікси «Загублені легенди. Ґравіті Фолз» — нові паранормальні пригоди і таємниці!
25.03.2020
Що почитати?
Гадали,  після «Щоденника-3» вас уже нічого не здивує? А от і ні! Алекс Гірш знову створив дещо карколомне та неймовірне (утім, як завжди).  Абсолютно нові історії. Вони, звісно, занадто дивні для телебачення, але у форматі коміксів  неперевершені!  
 
Гном Шмебюлок, здається, такий дурний, що вимовити може лише тільки своє чудернацьке  ім’я. Але виявляється, що це все через давнє закляття, і раз на тисячу років місячне світло дарує гному змогу розмовляти, як люди… Увесь свій час Шмебюлок  присвячує дослідженню таємниць загадкового всесвіту (особливо секретів родини Пайнз!), і тепер він ділиться із читачами  історіями, про які  досі ніхто не чув!
 

 
Визнайте це!
 
На думку Пасіфіки Нортвест, можна і збрехати заради дійсно важливої справи: зовнішності. Так її зухвалість призвела до біди. Використавши щоденник Діппера для «доброї справи», вона викликала огидне чудовисько,  яке поцупило обличчя Мейбл. Разом із Діппером Пасіфіка вирушає на пошуки лиходія. 

Діпперу з Пасифікою довелося проявити неабияку кмітливість, щоб здолати монстра. Завдяки цій історії Пасіфіка зрозуміла, що краса — це лише оболонка, а Діппер дізнався, що найромантичніше місце — у мішку! Після всіх неймовірних  пригод Пасіфіка надіслала Діпперу повідомлення з інтригуючим змістом… Цікаво? Читайте «Загублені легенди»!
 

 
Коміксніть!
 
Буває і таке: у Діппера і Мейбл скінчилися всі теми для розмов…

Аж тут… «Кому ціла купа коміксів?!» —  Сус привіз свою колекцію, бо в його коморі забракло місця для його улюблених книжок. Він вважає їх справжніми витворами мистецтва, а дядько Стен упевнений, що це нісенітниці. Хіба  міг хтось подумати, що Стенові доведеться відповісти за образу духа графічних романів? Для родини Пайнз паранормальні пригоди — звичайне явище, тому й не дивно, що  Стена поглинув графічний світ. Цього разу на його визволення  вирушила вся команда. Діппер, Мейбл, Сус, Форд і Венді мусять потрапити за ним у комікси.

Не будемо розкривати всі таємниці. Хочете дізнатися, чим закінчиться історія?  Лише відкрийте книжку!
 

 
Не жартуйте  з вимірами!

Форд вирішив запросити дітей до цієї пригоди, аби залагодити крихітні розриви виміру, які з’явилися там, де їх зовсім не чекали. 

Цікаво, як почуваєшся в мультивсесвіті? Усе збиває з пантелику. Ще мить тому ти вдихав повітря… і от уже вдихаєш пальці! Гадаєш, що знайшов бутерброд, а отримуєш планету. Якось так!

Мейбл повела себе егоїстично. Вона взяла із собою в подорож Пухлю, хоча її  й попереджали, що це небезпечна місія. Усе було б гаразд, якби  Мейбл не затягнуло до порталу. Там вона зустріла багато різновидів самої себе. І, на жаль, була обдурена Антимейбл — найзлішою своєю копією. 

Які враження у Мейбл від цієї подорожі? Прочитайте «Загублені легенди» — і дізнаєтесь! 
 

 
Таємниця братів Пайнз

Діппер і Мейбл — не перші близнюки в родині Пайнз, які мають звичку потрапляти в халепу. Наступна історія про пригоди минулих часів, коли Стенлі і Форд були ще хлопчиськами. Близнюкам довелося розшукувати золоту прикрасу, яка зникла з ломбарду їхнього батька. Він звинуватив у цьому Стенлі, адже той вже мав певну репутацію. 

Цікаво, до чого у цій історії Диявол із Джерсі? Брати вирушають на його пошуки, тому що дехто вважає, що саме ця потвора поцупила прикрасу… «Загублені легенди» розкриють і цю таємницю.
 

 
Найголовніше, що слід знати про цю книжку: треба уважно розглядати кожну сторінку. Можливо, там щось приховано: те, що потрібно розгадати або розшифрувати?

І ще  — із маленьких частинок складається ціле! 

Хай щастить!
Редакція Disney-книги
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: