Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Країна історій» від Кріса Колфера – про казки, сімейні цінності та пригоди.
20.12.2019
Що почитати?
Є настрій, коли зима, холод і завірюха, коли Новий рік, Різдво і канікули. Коли хочеться чар і казки. І стає на душі тепло від того, що так багато цікавих і доступних книг. Але прохолодно, адже як вибрати ту, яка створить святковий настрій і потрібну атмосферу. Тут на допомогу прийдуть професіонали. І далі буде рекомендація бестселера, який посідає друге місце Нью-Йорк Таймс після Гаррі Поттера!
 
Всі ми родом із дитинства...
 
Всі ми родом із дитинства і як себе пам'ятаємо Попелюшку, Червону Шапочку, Золотоволоску, Білосніжку, Джека і Румпельштільцхена. Після лих і пригод, що ставалися з героями, казки незмінно закінчувалися хепі ендом. Але хіба ви не замислювалися, що відбувалося з ними далі? Адже це повинно було бути тільки початок!
 
Відомий багатьом актор Кріс Колфер вирішив спробувати себе в новому амплуа - амплуа письменника. Судити, як він впорався з цим завданням кожному читачу, але перші позиції в списках бестселерів говорять самі за себе.
Отже, Кріс Колфер взяв на себе сміливість розповісти, що сталося з улюбленими нами героями. Це продовження історії захопить з головою і віднесе в чарівний світ.
 
Світ, в якому сплелися сюжети улюблених казок, а долі персонажів зв’язалися в тугий вузов, вражає уяву. Тут можна зустріти хлопця-жабу, колись перетвореного злою чарівницею, егоїстичну, але вразливу Червону Шапку, ненаситних вовків, чарівних фей, Злу Королеву, якій захочеться співчувати, Білосніжку, що зберігає чужу таємницю, і щасливу Попелюшку, в очікуванні поповнення в родині. Перемістившись у цей неймовірний світ, Алекс і Конер отримають можливість особисто познайомитися з кумирами та розпитати їх про подальшу долю.
 

 
Але по черзі...
 
Близнюки Алекс і Коннер на дванадцятий день народження отримують в подарунок від бабусі книгу казок. Завдяки випадку (а може і ні) діти «падають» в цю книгу і опиняються всередині знайомих з дитинства картинок. Тут вони ходять стежками, про які читали, знайомляться з героями, історії яких знають напам'ять, тікають від небезпек, потрапляючи в нові неприємності. Але як би дітям не подобався цей світ, вдома чекає мама. Однак шлях не простий. Їм належить зібрати вісім предметів і створити Чари Бажання. Разом з ними за інгредієнтами полює і полонянка Зла Королева, мачуха Білосніжки. Головна проблема в тому, що заклинання можна створити лише один раз. Хто встигне зібрати всі компоненти перший і використати єдину можливість виконати заповітне бажання?
 

 
Фішки серії
 
• Дізнайтеся першими, чому Зла Чаклунка стала злою, чому Золотоволоска розшукується, навіщо Румпельштільцхен краде немовлят і ще багато несподіваних фактів.
• Легке гумористичне чтиво від сучасного автора. Захопливий сюжет і непередбачувані повороти.
• Незвична обкладинка і чарівні ілюстрації до кожного розділу забезпечать повне занурення в казку і небезпеки.
• Скористайтеся картою на форзаці, щоб простежити подорож близнюків.
 

 
Чому навчить ця книга?
 
Крісу вдалося донести кілька цінних уроків цією неймовірною серією. Серед товщі сарказму, гумору і пригод автор тонко підвів читача до деяких простих істин, які ми, можливо, підсвідомо знаємо. Але поки не вимовиш їх вголос не усвідомлюєш.
По-перше, немає нічого поганого в тому, щоб бути самим собою. 
По-друге, не намагайтеся перетворити себе в того, ким ви не хочете бути, що вам не близько, просто щоб сподобатися іншим людям. 
І по-третє, не нехтуйте своїми власними талантами й здібностями тільки тому, що вони можуть відрізнятися від інших.
 
Щасливої ​​дороги в Країну історій!

Вікторія Міхно
Провідний редактор
Відділ "Читайка"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: