Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Креативне Літо: Розвивайте та Відпочивайте з SMARTлітом
22.04.2024
Що почитати?

Літо – час, коли діти звільняються від шкільних обов'язків і з нетерпінням очікують на нові враження та пригоди. Це пора, коли їхня уява розцвітає, а серця наповнюються бажанням досліджувати світ. Проте, ми, батьки, часто хочемо, щоб це літо було не тільки веселою пригодою, але й корисною та плідною порою для наших дітей. Ми шукаємо способи зробити літо незабутнім, проте не байдужим до навчання.

Тут на допомогу приходить концепція "SMARTліта" – це не лише збірники завдань, а справжня подорож у світ відкриттів та власного розвитку. Ці практичні збірники запропоновані саме для того, щоб ваша дитина не лише відпочила, але й знайшла радість у вивченні нового, розвиваючись творчо та невимушено. Для нас важливо, щоб літо не стало часом втрат та пропущених можливостей, але стало періодом, коли кожен день наповнюється знаннями, радістю та відкриттями. 

Отже, комплексні збірники "SMARTліто" це, не тільки завдання  з усіх предметів початкової школи, що розроблені як для майбутніх першокласників, так і для кожного класу окремо. Це мікс різних видів активності, чудові казки, оповідання та пізнавальні історії, що розвивають любов до читання, завдання для соціального та емоційного розвитку, цікаві відео до експериментів, яскраві ілюстрації  та різноманітні цікавинки! 

Запрошуємо вас разом з нами стати пасажирами цієї захопливої подорожі!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: