Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Літо без нудьги, або чим зайняти дитину на канікулах
03.06.2024
Що почитати?

На літні канікули чекають усі – і діти, і батьки. Іноді батьки навіть більше, ніж діти, бо теж втомилися від шкільної рутини. Але вже через тиждень після останнього дзвоника дитина починає нудьгувати, і це дратує батьків ще більше. Безумовно, дитина знайде чим себе зайняти, але чи завжди це буде саме те, що принесе їй користь, а батькам – довгоочікуваний спокій? Чудово, якщо це буде футбол на подвір'ї, якесь творче хобі, цікава книжка або навіть фільм. Але чи влаштує батьків безперервна маячня ТікТоку або нескінченні комп’ютерні стрілялки, обрані дітлахами? Де знайти альтернативу, яка не тільки заповнить вільний час дитини, а й принесе їй користь?

Саме це питання, з яким так чи інакше стикаються майже всі відповідальні батьки, вирішують літні зошити. Чому саме їм є сенс віддати перевагу у виборі корисного дозвілля дитини на літніх канікулах?

По-перше, це дійсно цікаво. Такого різноманіття завдань, які полюбляють всі діти, ви не знайдете в жодному іншому посібнику. Тут і розмальовки, і кросворди, і ребуси, і загадки, і ще безліч цікавих завдань, від яких відірватися складніше, ніж від комп’ютера. Тут є завдання з усіх шкільних предметів, але вони подані не у вигляді нудного домашнього завдання, а як захоплива гра, у яку хочеться грати кожного дня, отримуючи заслужені перемоги та чудові винагороди.

По-друге, зошити розроблені не тільки з урахуванням вікових особливостей дитини, а й згідно зі шкільною програмою. Тобто все, що дитина засвоїла за навчальний рік, вона з задоволенням і граючись повторить та закріпить за допомогою цікавих та нескладних завдань. Це безумовно вбереже від стресу на початку нового навчального року і дитину, і її батьків, і навіть учителів.

Отже, нехай дитина сама обирає, чим саме їй цікаво займатися сьогодні – грати, малювати, вирішувати задачки, провести цікавий експеримент або створити щось своїми руками за наданою у зошиті схемою. Надайте дитині повну свободу творчості разом із пропонованими посібниками. Зробіть літо своєї дитини ще більш захопливим та пізнавальним, а самі трохи відпочиньте, бо робота з літніми зошитами не вимагає обов’язкового контролю дорослих.

Нехай довгоочікуване літо принесе чудові розваги, нові знання, яскраві емоції та гарний відпочинок як дітям, так і дорослим.

Товари з цієї статті
-20%
SMARTліто. Іду у 1 клас
Коваль Н.
159,00
127,20
-20%
SMARTліто. Іду у 2 клас
Коваль Н.
159,00
127,20
-20%
SMARTліто. Іду у 3 клас
Коваль Н.
159,00
127,20
-20%
SMARTліто. Іду у 4 клас
Коваль Н.
159,00
127,20
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: