Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Любовний роман у різдвяному антуражі від Венді Лоджіа
01.11.2023
Що почитати?

Перші морозні ранки й довгі темні ночі знову навіюють смуток. Та варто відчути свіжий аромат хвої та мандаринів, як зимова хандра потроху розсіюється. А коли ще увімкнути улюблену музику, вкритися теплим пледом і почитати добру різдвяну історію, святковий настрій забезпечений. Роман «Усе, що я хочу на Різдво» Венді Лоджіа — мила і майже казкова історія, сповнена любові й солодкого передчуття різдвяного дива. Книжка не лише занурить вас у чарівну атмосферу новорічних свят, а й змусить замислитися над тим, як важливо дарувати людям радість.

Дуже (не)проста історія

В основі сюжету тривіальний любовний трикутник. Головна героїня роману — затята шанувальниця Різдва Бейлі. Дівчина завжди старанно готується до улюбленого свята: вибирає подарунки, прикрашає оселю та навіть носить мерехтливі оленячі ріжки.

Проте цього року Бейлі сподівається на дивовижний Святвечір. Адже вона щиро вірить, що здійсниться її заповітна мрія — поцілунок під омелою з коханою людиною.

Поки Бейлі малює в уяві ідеальний різдвяний поцілунок, до дівчини починає виявляти інтерес симпатичний, але досить безтурботний старшокласник Джейкоб. Хлопець теж подобається Бейлі, він милий, добрий і з ним дуже весело. Та є одна проблема — Джейкоб аж надто вітряний і не поділяє захоплення Бейлі Різдвом.

Інша річ новий знайомий Чарлі, який з’явився нізвідки і врятував дівчину від епічного падіння на ковзанці. Він саме такий, яким уявляла Бейлі ідеального кандидата на поцілунок під омелою: елегантний, чуйний і, головне, із чарівним британським акцентом. Справжній ангел! Та чи значить це, що саме Чарлі втілить бажання дівчини в реальність? Дочекаємося Святвечора!

Святковий настрій гарантований

Книжку цілком справедливо можна назвати посібником зі створення різдвяної атмосфери. Авторка ретельно подбала про те, щоб читач відчув справжній дух Різдва уже з перших сторінок роману.

Найбільшу роль у створенні казкового настрою Венді Лоджіа, очевидно, відводить музичному супроводу. Сама назва роману викликає асоціацію з популярною різдвяною піснею «All I Want For Christmas Is You», а заголовок кожного розділу відсилає до новорічного хіта: від «Christmas Tree Farm» у виконанні Тейлор Свіфт до традиційної валлійської колядки «Deck the Halls».

Також у романі багато згадок про класичні різдвяні фільмі. На особливу увагу заслуговує улюблена кінострічка Бейлі «Це дивовижне життя». Не дивно, що дівчина так обожнює цей фільм. Стрічка, що вважається шедевром світового кінематографа, дарує незабутні емоції від перегляду, а також дає ключ до глибшого розуміння роману. Тож, якщо не бачили, обов’язково подивіться.

«Усе, що я хочу на Різдво», милий любовний роман у різдвяному антуражі, занурить вас у казкову атмосферу прийдешніх свят і наповнить серце добром та вірою в чудо. Тому вмикайте гучніше «Jingle Bells» та готуйтеся до різдвяного дива разом із Бейлі.

 

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: