Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Маленька відьма
26.10.2021
Що почитати?

Знайомтеся, це — Маленька Відьма. Їй лише 127 рочків — дуже юний вік, як на чаклунку. Вона мешкає в невеличкій хатинці посеред лісу разом із добрим другом і мудрим порадником — вороном Абраксасом.

Маленька Відьма не надто любить учитися (як і звичайні діти здебільшого, еге ж?). Натомість вона мріє скоріше подорослішати й танцювати разом із чаклунками на святі Вальпургієвої ночі.

Щоб зрештою потрапити на свято, героїні доведеться стати справді доброю відьмою. Але що означає — бути доброю відьмою? І які пригоди їй доведеться пережити, щоб стати саме такою? Про все це дуже цікаво розповість нам книжка.

Що варто знати про книжку «Маленька Відьма»?

1. На цій добрій і повчальній історії виросло не одне покоління дітей.

Її написав видатний німецький казкар Отфрід Пройслер. Твори письменника, зокрема й «Маленька Відьма», відомі на весь світ. За їхніми мотивами створено багато кінострічок, мультфільмів і театральних вистав.

2. Малюнки в «Маленькій Відьмі» ідеально доповнюють атмосферу доброї казки.

Талановитий український художник Олександр Продан створив чудових яскравих персонажів. А ще йому вдалося «оживити» ілюстрації завдяки кумедним деталям. Помітили екстравагантну шубку тітоньки, яка завітала до Маленької Відьми? А портрет ворона Абраксаса на стіні?

Найголовніше ж те, що «Маленька Відьма» — дуже добра історія. Вона вчить докладати зусиль задля втілення своєї мрії. А ще — бути добрим, допомагати іншим і водночас уміти постояти за себе.

Урешті-решт, «Маленька Відьма» — просто дуже цікава. Читати її — суцільне задоволення. А якщо ваша дитина ще й обожнює чари, то ця книга неодмінно стане для неї улюбленою!

Придбати книжку «Маленька Відьма» можна в нашому інтернет-магазині.

 

Катерина Трофимова

Редакторка ВГ Каскад

Товари з цієї статті
Маленька Відьма
Отфрід Пройслер
280,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: