Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи»
28.01.2022
Новини

3 лютого 2022 року видавництво «Ранок» разом з Університетом менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України проводить Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи».

Основна мета форуму ― надати вчителям та керівникам закладів загальної середньої освіти кваліфіковану допомогу в успішній адаптації до важливого етапу втілення концепції НУШ у базовій ланці середньої школи. Особливо це стосується педагогів, яким наступного року доведеться забезпечити реалізацію принципу наступності з напрацюваннями початкової ланки освіти.

Підтримати вчителя, надати йому впевненості, допомогти увійти в реформовану школу без зайвого занепокоєння і розчарувань ― це саме те, заради чого організатори форуму зібрали провідних українських та зарубіжних науковців, авторів навчально-методичних комплектів, керівників закладів загальної середньої освіти, методистів, учителів, авторів програм і підручників для 5 класу Нової української школи. Важливою складовою заходу мають стати виступи освітян-практиків, чий педагогічний досвід, без сумніву, надихне вчителів упевнено діяти в нових умовах.

Форум розпочнеться 3 лютого о 15:00 пленарним засіданням, на якому будуть обговорені питання, що постають перед учителями в дискурсі змін системи освіти в найближчій перспективі.

О 16:30 форум продовжиться роботою фахових секцій, серед яких мовно-літературна, іншомовна, природнича, соціальна і здоров’язбережувальна, математична, інформатична, громадянська та історична, мистецька, технологічна, а також секція керівників закладів загальної середньої освіти.

Зареєструйтесь, щоб стати учасником форуму.

Усі зареєстровані учасники заходу отримають сертифікат учасника Міжнародного форуму.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: