Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Мурчик і Гавчик повертаються!
17.09.2023
Що почитати?

Любий дорослий, згадайте, як ви в дитинстві вивчали літери, цифри, природні явища тощо. Правда ж, те, що довелось «визубрювати» — забувалось за декілька днів, а те, що ви освоювали у грі з улюбленими героями — запам'яталось на все життя? Чи був у вас досвід навчання, сповнений спілкування та взаємодії, емоцій та азарту?

З гордістю стверджуємо, що саме видавництво «Ранок» створило таких героїв, яким вдалося перетворити процес засвоєння нової інформації на суцільне задоволення, — котика Мурчика і цуценя Гавчика.

Разом з цими пухнастими веселунами виросло вже ціле покоління українців, бо створені вони були близько двадцяти років тому. Нам вдалося створити креативні, незвичайні, цікаві за формою та змістом книжки для розвитку найменших, які ми об’єднали в серію «Вчимося разом». Разом з кумедними героями виявилось дуже весело вивчати цифри, кольори та геометричні фігури, розрізняти пори року, час доби та явища природи, розібратися хто з тварин де живе і чим харчується, розрізняти емоції, вчитися безпеці на дорозі та правилам дорожнього руху.

Ми пишаємось тим, що Мурчик і Гавчик разом з чисельними улюбленими героями дитинства лишаються з нашими вже дорослими читачами, які, в свою чергу, передають любов до них уже своїм діточкам. Адже ці пухнасті красунчики запам’ятовуються на все життя, уособлюючись з першими кроками в навчанні.

Малечі подобається гра з книгами серії «Вчимося разом», адже вони захоплюючі та класно оформлені. Дорослі цінують у цих книжках те, що вони не тільки тішать дітей, а й формують загалом позитивне ставлення до навчання, яке потім перенесеться і на шкільні заняття.

Сьогодні із задоволенням анонсуємо осучаснену класику, хіти продажів видавництва в новому яскравому редизайні. Ось побачите, як уважно ваш малюк розглядатиме яскраві кумедні малюночки, з яким задоволенням слухатиме мелодичні віршики, водночас набуваючи нових корисних знань. Стежачи за пригодами Мурчика і Гавчика, малюк в ненав'язливому, ігровому форматі розвиватиме аналітичне та логічне мислення, пам’ять і поповнюватиме словниковий запас. Гортаючи сторінки, сповнені веселих, радісних картинок і добрих текстів, маля вчитиметься бути добрим та щирим, ввічливим та кмітливим.

Зустрічайте три книжечки серії «Вчимося разом» — хіти наших продажів в сучасному редизайні: «Кошеня Мурчик», «Моє любе кошенятко» і «Моє любе цуценя», виконані в подарунковому форматі. Пухка обкладинка, дуже приємні на дотик сторіночки, креативні наповнення і форма. Колекційна серія для тих, хто отримує задоволення від читання та навчання. Наша класика!

 

Наталія Бокова

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: