Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Незвичайні пригоди з надзвичайним гумором
20.07.2018
Що почитати?
Про книги
Серія «Пригоди» — це веселе підліткове чтиво на будь-який смак. У книгах серії зібрані захопливі історії сучасних українських авторів для юних читачів. Герої книг — веселі відчайдухи, які не бояться відправитися назустріч пригодам та кинути виклик усьому світу.  «Неймовірні пригоди Мандарини Сергіївни» — книга молодої української письменниці Ольги Голубєвої. Перші історії про героїню книги були написані ще 10 років тому. І ось, нарешті, смішні пригоди непосидючої сміливої бабусі зібрані під однією обкладинкою. Одного разу, наприклад, Мандарину Сергіївну проковтнув бегемот. Іншого разу замість огірків на ринку їй підсунули крокодила. І кожного разу позитивна бабуся знаходить вихід із будь-якої ситуації. Ну хіба не про таку бабусю мріють усі онуки у світі?
 


Бувалий у бувальцях, суворий капітан Кеп у книзі «Таємне завдання капітана Кепа» рятує мешканців країни Щастя, розплутує клубок таємниць та загадок, а заодно й знаходить власне щастя. Автор — Сергій Лоскот — чимось схожий на героя своєї книги. Ветеран АТО, волонтер Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України», людина, яка займається реабілітацією дітей і дорослих з особливими потребами, Сергій точно знає секрет щастя, а ще вміє ним поділитися з усіма навколо.
 


Леся Воронина вже понад 20 років пише для дітей. Ії іронічний детектив «Суперагент 000» вже став легендою. Сповнені жартів та смішних натяків повісті про Грицая Мамая зацікавлять не лише підлітків, але й їхніх батьків. Головний герой книги розплутує найзагадковіші злочини, перемагає найпідступніших ворогів і навіть рятує світ від неминучої загибелі. Саме так. Бо це справа для справжнього супергероя.
 
 
Фішки книг
Сучасні українські автори та ілюстратори.
Гумор розповіді та схильність героїв до викликів і нестандартної поведінки зацікавлять підлітків.
Кумедні стилізовані ілюстрації, які відображають характер кожної книги. 
 
 
Як читати книги серії «Пригоди»
Серія «Пригоди» чудово підходить для самостійного читання дітям, які вже набули читацького досвіду і готові читати оповідання та повісті. Усі тексти прості, зрозумілі, написані легкою мовою та з пречудовим гумором. Кожна книга має невеличкі розділи, яки допоможуть читачеві не втомитися та отримувати відчуття завершеності з кожним прочитаним розділом. 
 
Для кого ця книга
Для дітей від 8 років. Оптимальний обсяг розділів або оповідань всередині книги ідеально підійде для самостійного читання без відчуття втоми та нудьги. Книги легко зацікавлять навіть для тих, хто не любить читати. 
 
Ірина Пушкар,
редактор ВГ "Каскад"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: