Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Новинка вже у передпродажу! «Посібник з мінної безпеки»
10.10.2023
Що почитати?

Через активні бойові дії на території нашої країни повсюди можна натрапити на заміновану землю! Вибухонебезпечні предмети становлять неабияку загрозу для здоров’я і життя людей. Ми не можемо чекати, доки рятувальні служби зроблять нашу країну цілком безпечною. Подбати про життя і здоров’я наших дітей ми повинні вже зараз!

Кожній людині потрібно знати правила безпеки і дотримуватися їх. Ознайомити дітей із цими правилами — наш обов’язок!

Тож ми створили лінійку книжок з мінної безпеки:

«Що ти робитимеш? Мінна безпека у запитаннях та відповідях». У цьому виданні описані випадки, з якими, на жаль, чи не щодня можуть зіткнутися наші діти. Ураховуючи вік наших читачів, автори намагалися зацікавити їх ілюстраціями й оригінальною подачею матеріалу. Як поводитися у тій чи іншій ситуації, як терміново вирішити проблему? Спираючись на наші підказки, дитина зможе зробити правильний вибір.

«Мінна безпека в інфографіці». Інформація про різноманітні вибухонебезпечні предмети (ВНП), їхні елементи та стислі характеристики мін, гранат тощо, а також алгоритми поведінки при виявленні мін та ВНП надаються у цьому виданні у зручному графічному форматі, що допоможе дитині вивчити матеріал і легко зорієнтуватись у небезпечній ситуації.

«Мінна безпека у коміксах». Це видання знайомить дітей з різними небезпечними ситуаціями, пов’язаними з ВНП, у вигляді цікавих коміксів, де героями виступають однолітки читачів і пес-рятувальник. Дитина на їхньому прикладі дізнається, як слід вчиняти, побачивши вибухівку, навіть приховану, навчиться обережної поведінки. 

«Мінна безпека. Книжка-активіті». Це видання містить корисну інформацію про ВНП і добірку різноманітних завдань, що допоможуть дітям закріпити знання правил поведінки в умовах небезпеки. Виконавши всі завдання, дитина почуватиметься більш впевнено і зможе зробити правильний вибір під час вирішення проблеми в реальному житті. 

Кожне видання серії допоможе попередити нещасні випадки і травмування через необачне поводження з мінами. Оригінальна подача матеріалу й гарні ілюстрації безумовно зацікавлять маленьких читачів та зроблять навчання ефективним і необтяжливим. 

Тож замовляйте окремі книжки, чи комплект з 4-х видань, щоб у захопливій формі навчити діточок основним правилам поведінки, що допоможуть зберегти здоров’я і життя в умовах сьогодення. 
Бережіть себе і дітей!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: