Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Новорічний каталог
25.11.2021
Що почитати?

Шановні друзі!

До сезону зимових свят залишилося зовсім мало часу. Тиждень-два — і вулиці та вітрини магазинів замиготять яскравими вогниками, прикрасами, розпочнуться пошуки подарунків, а з ними, як часто трапляється, – нервування, небажані витрати, спонтанні покупки… Варто розпочати обирати подарунки вже зараз, щоб уникнути усіх можливих неприємних дрібниць.

Видавництво «Ранок» не втомлюється нагадувати, що найкращий подарунок до зимових свят — це КНИГА. Пропонуємо переглянути наш каталог святкового сезону 2021/2022, без поспіху та метушні обрати бажані книжечки і спокійно очікувати на свята, знаючи, що подарунками діти забезпечені.

А книги ми цього року підготували настільки чудові, що їх радо принесуть до діточок і Святий Миколай, і Санта, і Дід Мороз!  Кожне видання – справжня подарункова перлина! Гортайте каталог та робіть передзамовлення!

Серед новинок для найменших радимо унікальну «Різдвяну абетку» з ілюстраціями Катерини Підлісної. Ця книжка буквально створена з різдвяного настрою, святкових емоцій та бажань!

Пишаємося, що цьогоріч запропонуємо українському юному читачеві дуже відомі європейські різдвяні видання – «Санта-Клаус і його ельфи» фінського письменника Маурі Куннаса та адвент-книгу «Ельф для суперзавдань» Катажини Вежбіцької. Останню, до речі, ілюструвала українська художниця Уляна Нікітіна. У книзі 24 оповідання, які рекомендуємо читати з 1 грудня по одному щодня до самого Різдва.

Прихильників серії «Феєричні пригоди» потішимо продовженням зі святковою історією. Чотирьом феям треба здійснити справжнє диво — повернути в Місто різдвяну магію. Чи вдасться це їм? Дівчатка, фанатки Аші, Торрі, Лікеї та Гліанни, будуть у захваті від сюжету різдвяної книги. Ваша дитина ще не читала «Феєричні пригоди»? Подаруйте їй до свят усі три книги серії — вдячність і захопленість читанням гарантуємо!

Серія святонаближаріумів — активіті для насиченого та емоційного очікування свят — поповнилася чудовим «Різдвом». Очікування улюбленого багатьма дітьми свята з таким «наближаріумом» стане особливим. Під однією обкладинкою зібрано стільки веселих завдань та цікавої інформації! Тут і розповідь про різдвяні традиції, і ігри, і ідеї та шаблони для саморобок. До речі, вважаємо цю книжку ідеальним подарунком на Миколая – до Різдва досить часу, щоб змістовно його провести з нашим виданням. А комплект святонаближаріумів «Мій Новий рік» та «Різдво» — чудовий подвійний подарунок до будь-якого зимового свята для широкої вікової категорії – від 5 до 10 років.

Підліткам у зимові дні пропонуємо прочитати світовий бестселер «Дитина Півночі», а читачі young adult, упевнені, будуть у захваті від романтичних пригод історії «Так чи інакше».

Традиційно тривалі зимові вихідні зберуть під дахами домівок багато сімей. Тож нехай вони не нудьгують, а влаштують «Лижні перегони». Саме так називається наша нова настільна сімейна гра.

Це далеко не повний перелік нашого святкового асортименту. Гортайте сторінки каталогу та обирайте книги, які зроблять цей святковий сезон особливим і стануть найкращими подарунками для ваших дітей!

Робіть замовлення на суму від 100 грн — і отримуйте безкоштовну доставку.

Купуйте книги для дитсадків, шкільних класів або разом із друзями — і отримуйте значні знижки за нашою системою дисконту.

Бажаємо усім гарного настрою та вдалих свят!

Новорічний асортимент за посиланням.

 

Відділ Дитячої літератури видавництва «Ранок»

Товари з цієї статті
-30%
Санта-Клаус і його ельфи
Маурі Куннас
320,00
224,00
-20%
Різдвяна абетка
Рябуха А.
500,00
400,00
-30%
Ельф для суперзавдань. 24 оповідання
Катаржина Вежбицька
380,00
266,00
-30%
Святонаближаріум. Різдво
Булгакова Г.К.
400,00
280,00
-20%
Дитина Півночі
Едіт Патту
370,00
296,00
-20%
Так чи інакше
Кара Макдауелл
290,00
232,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: