Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Переваги електронних книг для дітей
10.08.2021
Поради батькам

Електронні романи, вірші та інші літературні або фольклорні твори зараз всюди, і те, як молодь відноситься до читання істотно відрізняється від того, що було раніше. Але що ж краще вибрати для навчання й освіти — електронні дитячі книги або друковані варіанти? Давайте спробуємо розібратися в цьому разом.

Електронні книги в сучасному суспільстві

Попит на цифрові видання можна пояснити тим, що в час технологій малюки вже з раннього віку вчаться користуватися гаджетами й зацікавити їх паперовими виданнями стає все складніше. Не виняток і молоді батьки — сучасне суспільство цінує зручність та швидкий ритм життя, отже все має бути під рукою. На допомогу приходять дитячі книги онлайн, тобто в цифровому форматі.

Головне, що діти думають так само — цифрові видання включають в себе музику, анімацію, інтерактивні елементи, що роблять читання схожим на відеогру. Пристрої, подібні смартфонам, дуже цікаві та дають прекрасний стимул вчитися. Це додаткова мотивація в саме той вік, коли дитина все швидко схоплює. Іншими словами, електронні дитячі книги допомагають не тільки розважити малюка чи підлітка, але й навчати та розвивати допитливих хлопчиків та дівчат.

Добірка електронних книг для читання зі знижкою 25% до 31 серпня.

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: