Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Початок навчального року без стресу, або Як освіжити шкільні знання влітку?
26.07.2018
Що почитати?
Процес отримання знань – тривалий, а іноді й нелегкий. Часто батьки нервують, що за канікули дитина розгубить набуті за шкільний рік знання. На допомогу в такій ситуації прийдуть «Міні-тести»
 
 «Міні-тести» якнайкраще підходять, аби повторити зі школярем навчальний матеріал під час тривалих перерв. Компактний формат зошитів дозволяє їх брати з собою будь-куди. Перевагою посібників є тестова форма завдань.
Вона допоможе:
- перевірити знання максимально швидко;
- розвинути довго- та короткотривалу пам'ять, виділяти при підготовці головне й другорядне;
- об’єктивно оцінювати себе. Кожен тест – це певна кількість балів. Дитина одразу бачить свій результат.
 
 
Теми в зошитах розташовані в такому ж самому порядку, в якому вивчаються в школі. А кожна картка містить ігрову таблицю. Щоб позначити в ній відповідь, слід розфарбувати міні-малюнок, що розміщується навпроти цифри – номера завдання та під буквою-відповіддю. Лише за 5 хвилин на день ви повторите всю шкільну програму з предмета. В середині зошита для батьків є відповіді, які легко вилучити. 
Серія містить міні-тести з математики, української та російської мов для майбутніх друго-, третьо-, четверо- та п’ятикласників. 
Працюючи над серією редакторка відмічала, що : «перевірка знань такого формату неодмінно знадобиться в старшій школі при підготовці до ЗНО. Зверніть увагу, ігрова таблиця, повторює бланк тесту ЗНО, тільки замість ставити хрестики потрібно зафарбувати тварин». 
 
 
«Ми навмисно не робили зошити занадто яскравими, адже тест – це максимальний фокус на завданні та швидка відповідь. В той же час уникали надмірної суворості. На мою думку, в нас вийшло!” – розповіла провідна художниця Юліана Гриценко
маркетолог ТМ "АРТ"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: