Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
17.12.2021
Новини

Вітаємо Жгир Ірину з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Довгоочіувана новинка у серії Зворошуливі казки видання Ранок. Казка однієї з моїх улюблених дитячих авторок - Ірини Сонечко. Це одна з найкращих книжок у серії.

Терапевтична казка про те як маленьке слоненя вперше самостійно вийшло на прогулянку, зустрічало дорогою різних лісових звірів, ділилося з ними своїм гарним настроєм і компліментами. Але у відповідь чуло лише грубість і висміювання своїх буцімто недоліків. Звісно, таке ставлення засмучує слоненятко і воно починає замислюватись про власні недоліки і майже втрачає віру у себе. Власне, це класична історія, з якою може зустрітися малюк, потрапивши у колектив. У казці слоненяті мама вказує на переваги велких розмірів, довгого хобота та великих вух слоненяти, які висміювали інші. Це повертає малюкові впевненість у собі і він на практиці усвідомлює ці переваги і вже не звертає уваги на кривдників.

Казка мудра і повчальна: вона допомагає малечі пам'ятати про свої переваги, не давати себе образити, водночас вчить батьків прислухатися до дитини і правильно допомагати їй із життєвими складнощами.

В найкращих традиціях серії Зворушливих казок - ілюстрації чарівні і повністю занурюють читача в атмосферу історії. Уже готую наступне замовлення з книжечкою про пташку даної серії."

 

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
-20%
Таке велике слоненя
Ірина Сонечко
220,00
176,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: