Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
04.11.2022
Новини

Вітаємо Ганну Філатову з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

"Кожна дитина полюбляє слухати та читати про чарівників, а з цією книжкою вона сама стане чарівником! Адже достатньо промовити чарівні слова і обернути картинку, як малюнок зміниться: був грибочок - стане кошик з грибами, був вулик з бджілками - стане равлик, хмарка перетвориться на калюжку, а клен скине з себе все листя!  Коротенькі віршики, які пояснюють  кожен малюнок, прості й легкі для запам'ятовування. Дитина запам'ятала їх після першого прочитання і ходить декламує та "чаклує". Їх, до речі, можна послухати в чудовому виконанні самої авторки,якщо сканувати  QR-код і перейти за посиланням.

Книга зі щільного картону, приємна на дотик. Малюнки вималювані художником з любов'ю, в ніжних кольорах, відповідно до тематики вірша на сторінці. Дитині подобається їх розглядати та коментувати. Загальне враження від книги позитивне. Не пошкодувала про придбання і, однозначно, куплю й інші книги цієї серії "Витівки фокусника", "Чудеса в морі", "Робот перетворюється" та "Ракета перетворюється".

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

 

 

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: