Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
09.12.2022
Новини

Вітаємо @kisilitsa з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Ця книга вважається класикою європейської дитячої літератури. І не дивно! Кумедна історія про життя-буття Санти і його маленьких помічників ельфів у містечку на схилі гори Корватунтурі подарує безліч позитивних емоцій і викличе посмішку, навіть у самого скептично налаштованого дорослого.

На сторінках книги ви дізнаєтесь, чим цілий рік займаються ельфи? Хто ще живе разом з ельфами у містечку Корватунтурі? Як Санта дізнається, куди саме потрібно доставити подарунки і як він встигає відвідати всіх дітей на Землі? А ще, чим займається Санта та ельфи влітку?

Саме після прочитання цієї історії, Лада почала намагатися вести себе чемно і допомагати мені по дому. Адже вона свято вірить, що Санта, напередодні Різдва, відправляє свої розвідувальні патрулі ельфів, які спостерігають за поведінкою дітей і занотовують всі дані у блокнот. Хіба це не мило? ❤️

А ще у книзі є цікаве твердження, яке вельми припало мені до душі. Мова йде про те, що більшість подарунків під ялинку все ж таки купують для дітей батьки. Бо навіть Санта не зможе задовольнити всі бажання дітей у цілому світі. Та це не привід не старатися бути чемним і допомагати батькам, бо кожна дитина все одно отримає хоча б один подарунок від Санта-Клауса. Так що і батьки не залишаються осторонь, а працюють у тандемі з Санта-Клаусом.

Чи є у вас ця книга? Чи ви ще тільки плануєте її придбати?"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

 


 

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: