Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
23.12.2022
Новини

Вітаємо @alyatasharead з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Оцінка: 5+/5

Любите фентезі? Тоді ця книга просто маст хев для вас?

Арра — головна героїня, спадкоємиця двох поколінь могутніх чаклунів. Кожного року на Кривавий місяць Арра сподівається, що Бог Гекка наділить її магією. І протягом шістнадцяти років цього не відбувається, а надія дівчини гасне. До того ж молитви та обряди могутньої бабусі-провідниці теж не допомагають, а останнє випробування для Арри закінчується появою змії з зеленими очима — демона, які начебто давно були винищені.

Дівчина майже змирилася з думкою, що в її жилах не буде текти магія. Але коли в Королівстві починають зникати діти, Арра все ж звертається до забороненого, небезпечного ритуалу, щоб для пошуку винного отримати власну магію, навіть якщо ціна цьому — роки власного життя. Узята в борг сила відкриває перед Аррою таємниці зникнень і жахливу зраду, а відтак — прийдешній приплив темряви, що загрожує поглинути її та всіх, кого вона любить. Чи вистачить дівчині мужності та сили, щоб запобігти відродженню самому Короля Демонів?

Вказати всіх ключових персонажів важко, бо їх досить багато, але вони дійсно добре прописані, тому не виникає якоїсь плутанини. Також не можу поглибити відгук, бо будуть спойлери, адже сюжет хитро сплетений і одна ниточка веде до іншої, та до третьої, а там уже клубок. І тут я знову напишу, що ця книга — маст хев ?

Світобудова нереально цікава (фейрі ви тут не знайдете), добре прописана і особисто я не знайшла якихось дірок. Знахарі, провидці, жриці, королі, оріші, демони, крейвени, шарлатани... Це пожежа, читаки?
Тут вам і заборонене кохання (але не те до чого ви звикли), і сімейні драми, і політика, приправлена магією, і круті сюжетні повороти (я наче кмітлива, але більшість передбачити не змогла).

512 ст. прочитано за два вечори (вдень працюю?). Тому будьте готові, що як візьмете книгу в руки, то відірватися не зможете, поки не дочитаєте! Я раділа, сміялася, стримувала сльози, збирала розбите серце, а потім все по колу. А фінал... Просто прочитайте!"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: