Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
12.01.2024
Новини

Вітаємо @ksyu_kuzmenko з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Забуття: досить цікава підліткова фантастична антиутопія🔥
Головна героїня книги - дівчина Надя - живе у місті Ханаан, оточеному величезною стіною, за якою - невідомий жителям світ. Кожних 12 років у місті стається забуття - всі жителі повністю втрачають спогади (і саме тому ведуть книги життя). Всі, окрім Наді. Вона кмітлива, любить порушувати правила (адже регулярно тусується за стіною, куди не можна ходити) і майже унікальна, адже саме їй (із допомогою хлопця на ім'я Ґрей) доведеться розкрити секрет забуття, а також зрозуміти, хто, чому і як давно маніпулює людьми та спогадами у Ханаані🤔
У книжці прикольно описане суспільство: у них відсутній грошовий обіг, тому всі займаються садівництвом; не їдять м'яса, бо не вирощують худобу; живуть у будинках, побудованих не ними, та втратили вміння обробляти метал. Але люди є люди, і, як у будь-якому суспільстві, у Ханаані також присутні обман та нерівність🤷‍♀️
Головна героїня не дратувала, любовна лінія присутня, дух таємниці інтригує, історія тече розмірено - відірватися від читання було важко. Ідея із втратою пам'яті, хоч і не нова, але прикольно обіграна у книжці. Тут є і сімейні проблеми, і трохи пригод. Звісно, фінал був дещо передбачуваний, але мені все одно сподобалося.
Загалом це досить непогана фантастична історія, яка може сподобатися дорослим, але підлітки її точно зацінять. Рекомендую🔥"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
Забуття
Шерон Кемерон
420,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: