Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
01.03.2024
Новини

Вітаємо Вікторію Демченко з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала ці відгуки від неї:

 

Книга "Гектор Лис. У пошуках велетня":

"Книга дуже затишна, хоча і про пригоди, подорож, дуже підходить для затишного читання в ліжечку перед сном. Історія невелика, але якось затягує. Дитина потім довго відстежувала подорож по мапі на розвороті. Особливо слід відмітити розкішні ілюстрації. Тут самі лише малюнки можна роздивлятися годинами. Придбали всю серію й не пожалкували. З нетерпінням чекаємо прочитати про нові пригоди ВЖЕ НАШИХ лісових друзів!"

 

 

Книга "Гектор Лис і помста Крука":

"Друга історія з серії! Така загадкова... Розкішні ілюстрації змусили прямо на собі відчувати ту холодну осінь, той проливний дощ... А чого тільки варта моторошна легенда! Але шукати розгадки з друзями з книги не страшно, а захопливо! Дуже потішила розв'язка. Ілюстратор неймовірний! Сама книга, попри осінній дощ, моторошну легенду і відчайдушні пригоди, нереально затишна... Читати під пледом з чашечкою гарячого какао! Якщо серйозно, ця серія одна з тих книг, які в нашій бібліотеці назавжди."

 

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: