Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
19.04.2024
Новини

Вітаємо @darynab_books з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Оцінка 9/10 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
288 с. 📚

Авторці вдалося мене обманути і це було дуже боляче.

Отже, від самого початку я очікувала якоїсь підстави. Напевно уже читала про те, що ця книга дуже сумна і може розбити серце. Тож я читаю, міркую і готую себе до того, що трапиться щось погане. Але нічого не відбувається, навпаки усе дуже романтично, підлітково і навіть магічно, бо книга має фентезійну складову. Зрештою я таки дізналась дещо трагічне і вирішила, що на цьому все. Та з'ясувалось, що тоді драма навіть не розпочалася. 

На перший погляд ця книга про танці, музику, дружбу, мрії і закоханість. Але насправді вона про те, чи варта любов того болю,  якого вона завдає?  Якби ми знали наперед, як погано можуть скінчитися наші стосунки, чи наважилися б на них?

Знаєте, напевно, книга мусить дарувати віру в краще. Надію на те, що можливо пережити все. І колись я би зрозуміла цей посил. Але враховуючи сьогоднішні реалії, позитивних думок у мене виникло дуже мало... Як же важко зараз дружинам військових, дружинам полонених,  вдовам. Чи думають і вони також , що їх любов варта того болю, що поселився в їх серці?

Так хочеться, щоб нарешті настав той час, коли сльози викликає щастя, а люди розлучаються лише через несумісність характерів.

Після прочитання одразу починались рядки:
Любов варта всього –
варта болю твого,
варта твоїх розлук,
варта відрази й мук,
псячого злого виття,
шаленства та милосердь.
Варта навіть життя.
Не кажучи вже про смерть.

Вірите у кохання на все життя?"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
-20%
Танцюй моє серце
Нікола Юн
290,00
232,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: