Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подбаймо про природу разом з «Ранком»!
02.02.2012
Новини
Завжди приємно тримати у руках цікаву та корисну книгу, альбом чи зошит з яскравою обкладинкою, але вдвічі приємніше, коли знаєш, що під час їх виготовлення не було завдано жодної шкоди природі та використано безпечні для людини технології.
Саме таку мету – зберегти навколишнє середовище та дорогоцінне здоров’я читачів – ставить перед собою видавництво «Ранок». Ми використовуємо папір, виготовлений із вторинної целюлози – тобто з макулатури, яка пройшла спеціальну обробку. Сучасні технології обробки дозволяють при цьому отримувати папір високої якості та зберігати зелені легені нашої планети – дерева. Папір, якщо він вже відпрацював свій термін, після переробки отримує друге життя в якості сировини для виготовлення новеньких книжок та зошитів. Цей кругообіг паперу у сучасному виробництві економить природні ресурси, не дає накопичуватись сміттю та забруднювати довкілля. Ми відмовилися від папіру, виготовленного за шкідливою технологією, і користуємося тільки папіром, вибіленим без хлору.
Користуючись продукцією видавництва «Ранок», ви дбаєте про власне здоров’я та екологію планети. Дякуємо вам за ваш вибір!
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: