Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Project Explore – найкращий підручник, що допоможе учням легко й цікаво опанувати англійську мову!
26.02.2024
Новини

Project Explore – найкращий підручник, що допоможе учням легко й цікаво опанувати англійську мову!

Це нове видання для 7 класу НУШ, авторства Сільвії Уілдон і Пола Шиптона від видавництва  Oxford University Press, який видавництво «Ранок» з допомогою фахових редакторів, методистів і вчителів-практиків адаптували під програму Нової української школи!

Project Explore отримав гриф МОН і відповідає модельній навчальній програмі «Іноземна мова 5–9 класи.» для закладів загальної середньої освіти (авт. Редько В. Г., Шаленко О. П. та ін.).

Project Explore – сучасний підручник, завдяки якому учні із цікавістю поринуть у світ англійської мови! Які ж основні переваги нового видання?

  1. Актуальність матеріалів: зміст підручника відповідає реаліям сьогодення, що робить його цікавим для учнів, стимулюючи їх інтереси до навчання.
  2. Зручна структура: матеріал подано логічно та систематизовано, що дозволяє вчителям ефективно обирати теми для уроків відповідно до потреб свого класу.
  3. Інтерактивні завдання та додаткові онлайн-ресурси: перетворюють процес навчання на цікавий квест, завдяки якому учні матимуть змогу розвинути навички спілкування, письма та читання та повноцінно вивчити мову.

Ще більше детальної інформації про особливості нового підручника Project Explore для 7 класу НУШ представлено у презентації нижче.

Найкращі методики вивчення англійської мови від Оксфордського університету для українських школярів тепер доступні у новому підручнику Project Explore!

 

Переглянути презентацію підручника

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: