Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Розвиток і навчання дитини з героями мультфільму «Щенячий Патруль»
11.06.2019
Що почитати?
Розкрити талант дитини, зацікавити навчанням або просто переключати його увагу часом завдання не з легких. Діти вчаться успішніше, якщо навчальний процес  цікавий для них. А що може бути більш захоплюючим, ніж навчання з улюбленими персонажами мультфільмів?
 
Саме тому для найменших читачів видавництво «Ранок» представило кілька серій книг за мотивами мультфільму «Щенячий Патруль». Загін щенят-рятувальників на чолі з десятирічним хлопчиком Райдером готовий прийти на допомогу в будь-яких, навіть найскладніших, ситуаціях. За цією дружньою командою цікаво спостерігати і пуститися в пригоди. Книжки з улюбленими персонажами багато чому вчать маленьких читачів: доброти, розвитку кмітливості, бажанням поспішати на допомогу.
 

 
Серія книжок-картонок створена для найменших читачів. Тут щенята-рятувальники «допоможуть» навчити дітей розпізнавати основні кольори і форми, дізнатися про транспорт і спорядження команди щенячого Патруля. Також на картонних сторінках розмістилися коротенькі історії. Здавалося б, що в коротких текстах навчального? Але ж книги потрібно починати читати малюкам ще з народження - це допомагає їм розпізнати інтонації батьків. А з двох років малюки  вже усвідомлено починають сприймати інформацію, і їх потрібно залучати до спільного читання.
 
Серія історій призначена для дітей старшого віку як для самостійного читання, так і для читання батьками дітям. Сюжети захоплюючі і, неодмінно, з щасливою кінцівкою. Дитина не тільки буде захоплена розвитком подій, але і з раннього віку дізнається, що таке доброта і взаємодопомога. Під час читання серії історій можна скористатися прийомом сценаристів: зупинити читання на найцікавішому місці. Діти будуть просити навчити їх читати якнайшвидше, щоб дізнатися, чим же закінчилася історія.
 
 
Книжки з наклейками серії «Не проГАВ наліпки»  дають можливість грати з улюбленими героями, переживати з ними пригоди. Книжки з наліпками також розвивають творчу уяву і дрібну моторику дитини.
 
Книжки-актівіті «Книжка творчого малювання» -  саме те, що потрібно для допитливих дітей. У серії книг зібрані цікаві завдання для розвитку дитини: лабіринти, мемо-ігри, головоломки, вправи на логіку й уважність. Також на сторінках цих книг діти знайдуть розмальовки та захоплюючі міні-історії для самостійного читання і читання батьками дітям.
 


 
А для дітлахів, які готуються до школи, рекомендуємо серію «Школа Щенячого Патруля». Ці книжки для підготовки до школи містять безліч завдань, спрямованих на те, щоб допомогти дитині опанувати базовими знаннями з розвитку мовлення і комунікативних навичок, розвитку уваги, пам'яті і логічного мислення. Плюс до всього, завдяки книгам цієї серії дитина дізнається багато корисної інформації про навколишній світ.

Розвиток і навчання дитини можливо в ігровій формі і з чудовим настроєм. А з такими безстрашними і добрими помічниками, як команда Щенячого Патруля, вашу дитину неодмінно чекає успіх. Читайте, захоплюйтеся, дізнавайтеся нове, розвивайтеся і, головне, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!
 
Світлана Валіахметова,
редакторка відділу «Disney книги»

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: