Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Серія Ешлі Спайрс «Агент Бінкі та інші» ідеальний вибір для читачів-початківців
13.03.2023
Що почитати?

Слушний вибір книг для першого самостійного читання – це запорука того, що в майбутньому ви не будете примушувати дитину читати, навпаки, вона вже не захоче розставатися з книжками. Тому книги для першого самостійного читання мають бути яскраво та дотепно ілюстровані, вирізнятися цікавезним сюжетом, добрим й зрозумілим гумором. А якщо батьки читача-початківця вибирають книги, де головний герой — харизматичний, вусатий та смугастий улюбленець, наділений феноменальними здібностями, це — супервибір!

У Канаді серія графічних романів Ешлі Спайрс «Агент Бінкі та інші» офіційно рекомендована для самостійного читання молодшими школярами. А ми зі свого боку із задоволенням презентуємо серію про космокота-супергероя для наших юних, незламних читачів-співвітчизників!

Наведемо низку причин, з яких варто якнайближче познайомитися з серією коміксів «Агент Бінкі та інші».

Харизматичність головного героя. Бінкі, симпатичний, чорно-білий хатній улюбленець, насправді майже ніколи не полишає домашньої «космічної станції». Він — самопроголошений захисник оселі, де мешкає разом з «однією великою людиною» (жінкою) і «однією маленькою людиною» (хлопчиком). Коли Бінкі лишається вдома сам, і, якщо він не заклопотаний повсякденними ритмами котячого існування (наприклад, набігом на лоток з гранулами), він самотужки тримає оборону від надокучливих мешканців інших планет, що намагаються зруйнувати його спокійну оселю. Чесно кажучи, тими інопланетянами є жуки, чи пак звичайні домашні мухи. Вони нахабно дзижчать обабіч Бінкі, його миски з їжею, смітника або, борони боже, його людей. Він міг би, граючись, перемогти чужинців на їхній території, але ж, вочевидь, космічний простір — то не найбезпечніше місце для чемного кота та його друзів, тому обачливо залишається на місці. Його кумедний, по-котячому незвичний погляд на світ та прагнення до своєї безпеки вельми оригінальні!

Ідеальний вибір для першого самостійного читання. У книгах серії прості тексти — короткі речення розташовані на світлих прямокутних плашках, й велика кількість комічних малюнків. Юний читач-початківець вмотивований прочитати «усю книгу» самостійно, не відриваючись від дотепного сюжету. Великий, зрозумілий шрифт плюс малюнки, виконані тушшю та аквареллю в нейтральних кольорах, врівноважені виразними й промовистими рисами Бінкі, його друзів та його власників — внаслідок цього читання книг з серії не перевантажить дитячі очі.

Популярність в усьому світі. Англомовні читачі настільки вподобали космокота Бінкі, що серія коміксів «Агент Бінкі та інші» відзначена низкою нагород , а на основі сюжетів книжок було створено мультсеріал Agent Binky: Pets of the Universe.

Повчальність історій: спроможність космокота Бінкі невпинно докладати зусиль, щоб виконати будь-яку зі своїх місій, навчить дитину цілеспрямованості.

Авторка цього дива, Ешлі Спайрс, народилася в Канаді і виховувалася в сім’ї разом з сестрою, собакою, вісьмома котами та хамелеоном. Увесь вільний час дівчинка малювала, ліпила з глини, вишивала хрестиком та складала неймовірні історії. Попри те, що їй не прорікали кар’єру художниці, вона стала студенткою Інституту мистецтва та дизайну Емілі Карр, узявши собі за мету стати ілюстраторкою дитячих книг. І ось маємо: пройшло двадцять років, і Ешлі Спайрс відома всьому світові як авторка коміксів про космокота Бінкі.

Її книги є бестселерами, перекладені дев’ятнадцятьма мовами світу та екранізовані. Ешлі Спайрс вдається зобразити у своїх книгах власний досвід боротьби з помилками та схеми, як вчитися на них. Авторка входить до складу шорт-листа списку відомих книг American Library Association для дітей 2015 року. Час від часу вона ставить творчість на паузу та займається вихованням кошенят-безхатченків.

Українські читачі невдовзі зможуть придбати всі сім книг серії «Агент Бінкі та інші», а перші чотири — вже у передпродажу, до речі, за акційною ціною!

Вже друкують: «Бінкі Космокіт», «Бінкі Рятівник», «Бінкі: Випробування», «Бінкі має доручення».

Чекають на друк: «Бінкі: Право дряпати», «Пушок стає на захист», «Гордон з майбутнього!».

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: