Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Що ми зробили за останній час
17.05.2022
Життя нашого видавництва

Харків оговтується після двох з половиною місяців постійних артилерійських обстрілів російських окупантів. Завдяки нашим ЗСУ вражі війська були відсунуті від передмістя Харкова, харків’яни стали спати спокійніше, а ті, хто евакуювався з міста, поступово повертаються.

Харків оживає. Комунальні служби, не стомлюючись, вичищають, ремонтують та налагоджують зруйноване. Запущено наземний транспорт, а це означає, що відновлювати роботу бізнесу у Харкові стає трошки легше.

Всі ці дні наш сайт не припиняв роботу, ми працювали у різних куточках України та світу, щоб ви могли отримати свої замовлення. Ми і надалі працюємо та робимо все задля наших користувачів!

Що зроблено нами за дні війни?

  • Задля захисту інформації та безперебійної праці ми застосували хмарну технологію для наших серверів і тепер не боїмося ніяких кібератак.
  • Ми обробили усі без виключення замовлення, які отримали під час першого місяця повномасштабного вторгнення росії, та запрацювали у штатному режимі.
  • Ми відновили робочі стосунки з транспортниками - Новою Поштою та Укрпоштою, маємо можливість відправляти посилки за кордон нашим покупцям, які змушені були покинути Україну через воєнні дії.
  • Ми отримали змогу продавати дитячі книжки не тільки в паперовому вигляді, а й в електронному форматі, що дозволяє швидко отримати книжку в найвіддаленішому куточку світу.
  • Завдяки відновленню транспорту у Харкові ще більше співробітників зможуть дістатися на роботу на склад, отже, швидкість відправлень ваших замовлень тепер така сама, як і раніше -2-3 доби.
  • Ми запустили благодійну акцію «Добра книжка» - завдяки небайдужим нашим користувачам вже більше ніж на 20 тисяч гривень відправлено дитячих книжок по всій Україні тим, хто немає зараз змоги їх купити.
  • Ми сформували цілу низку акційних пропозицій для вигідних покупок для будь-якого віку наших користувачів.

Зараз ми очікуємо нові книжки від наших видавничих груп та партнерів, тому оперативно сповіщаємо наших користувачів про новинки та акції. Ми дуже раді нашим постійним та новим користувачам та пропонуємо гнучку програму лояльності цін. Працюючи для вас, ми відправляємо частину коштів на потреби ЗСУ, платимо податки в державний бюджет, тримаємо оборону на своєму фронті.

А ще ми маємо приємну новину: 28 травня видавництво «Ранок» святкуватиме свій День народження. Запрошуємо всіх на святкування! Для вас будуть діяти найвигідніші пропозиції нашого сайту.

Дякуємо кожному з вас, що ви з нами! Наближаємо Перемогу разом! Віримо та допомагаємо ЗСУ!

 

Команда сайту ranok.com.ua

На світлині наші працівники складу у Харкові, ті самі люди, котрі збирали ваші замовлення під обстрілами окупантів.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: