Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Що подарувати малюкам?
19.12.2019
Що почитати?
Не дивлячись на затяжну осінь, життя іде своїм рядом. Місто занурюється в новорічну метушню, всі поспішають, купують прикраси і складають списки подарунків, адже вже час готуватися до свят! Сподіваємося, що і у вас є новорічний настрій. Тому ми підготували цікавий список книжечок-подарунків для найменших діток — тих для кого цей новий рік буде першим або третім.
 
Дотикова абетка 
У дитинстві всі люблять мацати цікаві фактури. Шортку листівку, що переливається, тиснені золочені букви на книжці казок і багато іншого. Маленькі діти насолоджуються цими процесами і концентруються на відчуттях кінчиків пальців. Знаючи цю особливість, ми вирішили зробити дотикову абетку, яка зможе зацікавити навіть непосидючого малюка. Її основна ідея — навчити дитину сприймати букви не тільки візуально, але і сенсорно. Цією книгою ми намагалися викликати інтерес дитини і задіяти різні канали сприйняття: зір, слух, і дотикові відчуття.
Завдяки різним поліграфічним ефектам, літери на сторінках азбуки придбали не тільки цікавий вид, але і неймовірну форму. Форму букв можна відчути, просто провівши по ним пальчиком. Пізнання через розвиток дрібної моторики рук було запропоновано відомим педагогом Марією Монтессорі. Але дотикові відчуття — це лише частина навчання, закріпити нові знання допомагають веселі картинки і смішні підписи до них. Ми свідомо підбирали незвичні сполучення слів на одну букву, щоб дитина могла і посміятися, і пофантазувати, і, як наслідок, краще запам'ятати новий матеріал. Дотикові абетки для хлопчиків та дівчаток будуть раді потрапити у долоньки вашої дитини.
 

 
Дружні звірятка
Книжки-іграшки для малюків. Книжки серії «Дружні звірятка» дуже привабливі для дітей, адже у них є очі і пухнасті животики. З ними можна пограти, а можна відкрити книгу і прочитати вірші про дружбу, дізнатися що це таке і як це — вміти дружити. Герої віршиків покажуть приклад спілкування і навчать знаходити нових друзів. Вірші дуже добрі і щирі, написані з любов'ю спеціально для малих діток. Вони подарують радість і тепло в ці чудові свята.
 

 
Кумедні лапки
«Пограй зі мною!» — запрошує малюка герой книжки і махає лапкою. Яскраві, барвисті книжечки у вигляді кумедних звірят із рухомими лапками. Це теж книжка-іграшка для малюків. Подаруйте своєму малюку нового друга, який розповість йому про лісових і домашніх тварин, познайомлять з навколишнім світом, допоможе розвинути уяву і дрібну моторику рук.
 
На дорозі
Книжки серії «На дорозі» — це і цікаві іграшки для малюків, і цікаві книжки про «професії» різних машин. Яскраві, барвисті книжечки у вигляді машинок з рухомими колесами і пасажирами розкажуть малюку цікаві історії про пригоди на дорозі й познайомлять дитину з роботою поліцейського, водія таксі, лікаря, тракториста і пожежного.
 

 
Круть-верть
Граючи з кумедними картинками серії «Круть-верть!», дитина навчиться рахувати до 10, вивчить геометричні фігури, познайомиться з мамами і дитинчатами домашніх і диких тварин... А допоможе їй в цьому цікава конструкція з колесом всередині. Прокручуючи колесо, малюк сам може доповнювати фрагменти картинок всередині книжки. Щоб дізнатися правильні відповіді, потрібна логіка і знання, але не турбуйтеся, за віконцем на кожному розвороті ховається підказка. Але варто пам'ятати про цінність помилок, адже неправильні відповіді дарують усмішку і сміх. А ви вже бачили дівчинку з жабами на голові?
 

 
Відгадай-но
Серія «Відгадай-но» створена спеціально для найменших. Кожна сторінка книги — це щільна фігурка у формі машинки, фрукта, звіра ... Розв'яжіть шнурок і ви отримаєте чудові картки для гри в слова і знайомства малюка з навколишнім світом! До того ж, на звороті кожної сторінки ви знайдете кумедні загадки, які допоможуть розвинути мову і уяву малюка.
Книжка з доріжкою
Інтерактивні книжки завжди привертають більше уваги маленького читача, ніж звичайні. Хоча б тому, що книжки, в яких можна водити пальчиком по доріжці або заглядати в віконця — це вже ціла захоплююча гра!
Ми давно знаємо про те, що дітям подобаються різні інтерактивні елементи і тому створили серію книг, в якій таких елементів аж три:
1. Доріжка, по якій можна водити пальчиком.
2. Віконця, в яких можна шукати героїв, що сховалися.
3. Лакові крапельки на доріжках, що не просто приємні на дотик, а і розвивають тактильну чутливість.
І всі ці елементи є на кожному розвороті книжки!
Але, не дивлячись на те, що в книжках так багато ігрових елементів, вони несуть ще й розвивальну функцію. У серії «Книжка з доріжкою» малюк може познайомитися з навколишнім світом: квітами, свійськими та дикими тваринами, транспортом — усім тим, що буде цікаво і корисно дитині двох років. При цьому навчання буде проходити в невимушеній формі ще й тому, що малюк про все дізнається з коротеньких і простих віршиків, які легко запам'ятовуються!
 

 
Знайди Мурчика
Серія «Знайди Мурчика» — це книжки-вімельбухи з віконцями для найменших читачів! Діти давно вже знайомі з Мурчиком і його друзями. І зараз вони вирушають у цікаві подорожі: на пікнік, до магазину, на день народження, досліджують різні пори року. Яскраві малюнки, віконця, історії про улюблених героїв і цікаві завдання надовго захоплять малюка, розширять його уявлення про навколишній світ. Відкривайте віконця разом з малюком, знаходьте різні предмети і персонажів, проводите вихідні і вечори з задоволенням.
 

 
Мій перший словничок
Щоб зробити процес вивчення нових слів приємнішим, варто перетворити його на захоплюючу гру! Ця чудова книжка з великими картинками для розглядання створена спеціально для розвитку мовлення. Вімельбух містить багатий матеріал для занять з дитиною. Займатися з маленьким непосидою не завжди просто, але ця книга, безумовно, приверне його увагу. Розглядаючи яскраві малюнки, відкриваючи віконця і виконуючи завдання, малюк дізнається нові слова і швидко почне їх повторювати, познайомиться з навколишнім світом, розвине навички зв'язного мовлення, увагу і мислення.
 

 
Контрастна книжка для немовляти
Книги з чорно-білими картинками для розвитку новонароджених.
У перші дні життя малюк може чітко розглядати предмети лише на близькій відстані, до того ж, бачить їх в чорно-білій палітрі. Тому, якщо малюкові ще немає двох місяців, ми радимо показувати йому контрастні чорно-білі картинки. Завдяки такій стимуляції, зір дитини стане гостріше, покращиться світло- і кольоровідчуття, контрастна чутливість, а також розшириться його поле зору. Дитина зазвичай більш спокійна і уважна, якщо її оточення візуально багато.
Ми створили серію чорно-білих книг "Контрастна книжка для новонародженого", призначених для розвитку малюка з перших тижнів життя. Кожна книжечка розгортається в гармошку, яку можна поставити в ліжечко дитини або на стільчик для годування. Дитині буде цікаво розглядати ілюстрації з книги, адже саме такі картинки вона бачить найвиразніше. З одного боку гармошки ми розмістили тільки чорно-білі ілюстрації, а з іншого — картинки з додатковим яскравим кольором. Ця фішка придумана для наступного етапу розвитку малюка — періоду від двох до шести місяців. Саме в цьому віці дитина потроху починає розрізняти кольори, а значить, її обов'язково зацікавлять трикольорові картинки.
 


 
Виберіть подарунок для вашого малюка, який зробить його трішки щасливішим, захопить, подарує ще одну яскраву емоцію і покаже йому щось нове. Яскравих і щасливих вам свят!
З любов'ю, ваш Ранок. ☀

Ірина Горянська,
помічниця провідного редактора
ВГ "МАГ"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: