Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Справжня магія Різдва — найчарівніша книжка на свята
21.12.2023
Що почитати?

Нарешті надворі повіяло свіжим морозним повітрям, вулиці вбралися в мерехтливі вогники, на прилавках магазинів засяяли ялинкові прикраси, іграшки й сувеніри. А значить, довгоочікувані різдвяні свята вже на порозі! Час створювати святковий настрій: запасатися смаколиками, прикрашати оселю і, звісно ж, готувати подарунки. Книжкова новинка «Справжня магія Різдва» від Ізабели Пальї стане ідеальним подарунком для маленьких читачів. Мила, зворушлива казка занурить у чарівну атмосферу різдвяного дива й зігріє добром усю родину.

 

Проста історія, що надихає

Головна героїня казки — маленька мишка Голлі. Вона дуже хоче отримати омріяний подарунок під ялинку. Для цього вона мусить надіслати листа Санті. Разом зі своєю матусею мишеня поспішає на пошту.

Часу в Голлі обмаль. Вона мчить щодуху, проте дорогою постійно відволікається на те, чого інші не помічають. Серце маленької мишки стискається, коли вона бачить старого бездомного, який тремтить від холоду на засніженому тротуарі, розгублену матусю, яка не може заспокоїти своє немовля, чи молодого кур’єра, із рюкзака якого випадає дорогий пакунок. Мишеня опиняється перед складним вибором: або кинути нещасних напризволяще і просто піти собі далі, або ризикнути лишитися без подарунка на Різдво, але допомогти їм усім.

І звичайно ж, Голлі ризикує! Маленька мишка демонструє приклад справжньої людяності й добросердності, доводить, що добро здатне творити справжні дива. У святковій метушні Голлі — єдина, хто помічає, що відбувається довкола. Тимчасом як усі навкруги кудись мчать, зосереджені на власних справах, Голлі не марнує жодного шансу, щоби допомогти кожному, хто того потребує. Вона навіть нехтує своєю різдвяною мрією, аби подарувати тепло й радість тим, кому дійсно цього бракує. Адже щасливі усмішки й щирі слова вдячності — набагато цінніші за будь-які дарунки.

Книжка-картинка як подарунок під ялинку

Добра, щемка історія — головна, але далеко не єдина перевага цієї чудової книжки. Справжньою окрасою цієї книжки є неймовірні ілюстрації відомого італійського художника Паоло Проєтті. Ілюстратор використав теплі, спокійні відтінки, що одночасно як передають справжність, реалістичність історії, так і дарують відчуття затишку. Достатньо лише розгорнути книжку, щоб миттєво поринути в передріздвяну атмосферу, побачити заклопотаних святковою метушнею героїв і гарне засніжене місто, сповнене радісними моментами і, звісно, справжньою магією. А великий формат книжки робить її ідеальним святковим подарунком під ялинку.

«Справжня магія Різдва» — одна з тих історій, що залишаються в серці на все життя. Казка не просто дарує задоволення від читання, вона дуже легко й ненав’язливо змушує замислитися над істинними цінностями, учить співчувати, допомагати й дякувати за поміч. Тож історія Голлі стане гарним уроком для маленьких читачів, а для дорослих — важливим нагадуванням про те, що добро завжди повертається сторицею. Адже в цьому й полягає справжня магія Різдва.

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: