Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Такий різний Геловін: 5 книжок, які зроблять свято оригінальним
31.10.2022
Що почитати?

Настав час Геловіну — свята, яке в Україні полюбляють як дорослі, так і малеча. Дорослі зазвичай організовують собі костюмовані вечірки, а з дітьми все ще цікавіше. Залежно від віку й уподобань дитини, Геловін може бути різним. Зокрема завдяки книжкам. Можна читати моторошні історії, або власноруч виготовляти костюми й маски, або грати в тематичні ігри. Щоб ваш Геловін був цікавим, ми створили добірку книжок на будь-який смак.

Налаштуйтеся на свято!

«Що приховують чудовиська?!»

Цей вімельбух для дошкільнят гарантовано створить геловінський настрій. Адже тут безліч чудовиськ! А скільки саме, дитина й мусить порахувати. Якщо, звісно, знайде їх, адже чудовиська чудово ховаються. Також тут багацько інших цікавих завдань: лабіринти з вовкулаками, пошук предметів з привидами і, авжеж, розмальовки монстрами. Бр-р-р!

А якщо дитині стануть такі завдання до вподоби, у серії «Вімельбух» є книжки й на інші теми.

Підготуйтеся до свята на всі 100!

«Святонаближаріум. Геловін»

Для молодших школярів чудово підійде книжка-активіті «Геловін» серії «Святонаближаріум». Вона стане помічником у підготовці до  свята. У книжці аж 66 сторінок тематичних завдань, ігор, малювалок і розмальовок. Все це не тільки розважить дитину, а й познайомить її з історією й традиціями Геловіну. Малечі доведеться вигадати власні заклинання й жахастики, створити вітальні листівки завдяки трафаретам і наліпкам та виготовити моторошну маску. А ще усередині є настільна гра для всієї родини.

Із серією «Святонаближаріум» можна підготуватися також до ня народження, нового року та Різдва.

Зануртеся в тему з коміксами серії «Жахосторії»!

Багато дітей 6-9 років обожнюють комікси. А якщо ці комікси з моторошними пригодами — це геловінське комбо. Головні герої чотирьох книжок серії «Жахосторії» — каченята Ґ’юї, Дьюї і Луї — повсякчас стикаються із чимось жахливим і неймовірним! Наприклад, у книжці «Пазури у скриньці» знаходять нових друзів, а згодом потрапляють у світ дивовижних перетворень, поганих несподіванок і цілковитого божевілля... Або ж вирушають у захопливу подорож до Північного Полюсу в книжці «Крижані чудовиська»! Там серед кучугур на них чатують проблеми, але каченята-сміливці їх долають.

Це історії про подолання страху і прояв кмітливості не просто цікаві, а ще й повчальні.

Читайте багато, щоб відчути свято!

«Бібліотека з привидами»

Як молодшим школярам, так і дітям середнього шкільного віку подобається читати про пригоди своїх однолітків. «Бібліотека з привидами» — саме така історія з детективними мотивами. Вона розповідає про хлопчика-примару, який уперше в житті опиняється в невідомому для себе місці — бібліотеці. У парі з однією з маленьких читачок головний герой починає розкривати таємниці. Адже ходять чутки, що в бібліотеці мешкає... привид. Дитина із захватом читатиме, щоб дізнатися, чи зможуть друзі знешкодити недружню примару.

Працюйте зі страхами!

«Не бійся боятися. Книга-антистрах»

Геловін — чудовий привід навчити дитину долати свої страхи. Якщо ваш школярик чи школярка боїться темряви, павуків або ж Бабу Ягу, книжка «Не бійся боятися» — у поміч. Вона пояснює, що боятися — це нормально й не соромно. Малеча тут зустрінеться з різними страхами: розфарбує їх яскравими кольорами, домалює їм кумедні мордочки і зрозуміє, що над ними можна посміятися. А за хоробрість наприкінці книжки на дитину чекає диплом!

 

Осіннє свято страшних історій може бути дуже різним з книжками видавництва «Ранок». Обирайте разом з дитиною і проведіть Геловін весело і з користю!

 

Процун Катерина,

помічниця провідної редакторки

ВГ «Енциклопедії».

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: