Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
ТОП 20 від видавництва «Ранок»
06.06.2022
Що почитати?

Цього року видавництву «Ранок» виповнилося 24 роки. Уявіть, наші книжки радують дітлахів майже чверть століття! А читачі перших видань зараз купують наші книжечки уже своїм дітям!

Щороку вся команда видавництва працює над тим, щоб створити цікаві, якісні, а головне — такі потрібні вам, книжки. У цій статті розглянемо 20 найкращих: ті, які ви, наші любі читачі, обирали найчастіше впродовж останнього року. Кх-кхм. Отже, зустрічайте найкращі, найцікавіші, найзірковіші книги видавництва «Ранок»!

 

Отже, що найчастіше обирали малюки (з допомогою батьків, звісно ж)?

 

 

На сторінках книжечки «Мур-р-ркотики» сховалися милі котики, погратися з якими можна завдяки рухомим елементам.

 

 

Книжечка «Чудеса в морі» має не лише незвичайну конструкцію, а й дещицю магії. Варто лише промовити чарівні слова й обернути картинку, і рибка перетвориться на русалоньку, а дельфін — на морського котика!

 

 

Для малюків від 3 років батьки обрали видання:

 

 

 «Так і ні. Почуття» з серії «Дітям по інтимне». Книжка, що допоможе розібратися із важливістю вміння говорити «так» і «ні», лагідно вчить відчувати особисті кордони й правильно реагувати, коли їх порушують. А також поважати кордони інших людей.

 

 

«Чарівна книжка про какашки» дає батькам змогу обговорити з малечею ще одну важливу тему. Після прочитання дитина зрозуміє, що какати — це важливо, природно і зовсім-зовсім не соромно, а ще навчиться робити це правильно.

 

 

В історії про «Найкращого татуся» із серії «Зворушливі книжки» ідеться про малого єнотика Євгенка, який ду-у-уже хотів піти на риболовлю з татком. Але, на лихо, захворів! Проте не хвилюйтеся, у фіналі на героя чекають любов і втіха.

 

А школярики, що навчаються у початкових класах, обирають ось що:

 

 

 

Енциклопедія «Надзвичайні ДНК. Шалені гени, незламні кодони, верткі хромосоми» розповідає про молекулу ДНК, її значення у криміналістиці, про генну інженерією, клонів, мутантів… Ще й радує дотепними яскравими ілюстраціями.

 

 

«Готель Фламінго», з однойменної серії, захоплює з перших сторінок! Дотепні історії про пригоди Ганни та її команди працівників-тварин навчать доброти, дружби, хоробрості, уміння не здаватися та інших важливих речей.

 

 

«Когтій. Вигнанець із планети Лоуток» — це історія про дружбу інопланетного кота-імператора, якого вигнали на Землю, та хлопчика Раджа, який нещодавно переїхав у нове місто. Цю серію неодмінно вподобають поціновувачі котів, прибульців і пригод.

 

 

Чарівні героїні серії «Феєричні пригоди» мають різні характери й захоплення та по-різному розв’язують проблеми. А ще вони — чудова команда! У книзі «Феї та Кристал Життя» на них чекають пригоди у джунглях, де місцеві феї ведуть боротьбу з банановими павуками…

 

А що обирають хлопчики й дівчатка від 10 років? Нумо подивимося.

 

 

 

Посібник «Геймер на 100%. Переходь у режим профі» допоможе знайти себе в ігровій індустрії та стати справжнім профі! А ще книга пояснить, хто і як створює комп’ютерні ігри, які в них бувають жанри та багато іншого.

 

 

Видання «Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу» навчить тинейджерів фінансової грамотності. Чудово, що книжка містить не лише теорію, а й практичні завдання.

 

 

У оповіданні «Мерф звичайний» головний герой випадково опиняється у секретній школі, де кожна дитина має надприродні здібності. Проте, здолавши перешкоди, Мерф зрозуміє, що необов’язково мати суперсилу для того, щоб бути героєм.

 

 

На сторінках «Артеміс Фаул. Графічний роман» візуалізовано першу книгу однойменної серії про дванадцятирічного мільйонера, вундеркінда і кримінального генія. Він протистоятиме ельфам, які в його світі постають войовничими, озброєними та небезпечними.

 

 

Пригоди Еґґі Мортон, творчої й авантюрної, але сором’язливої дівчинки, давно полюбилися читачам. І не дивно, детектив «Еґґі Мортон. Королева таємниць. Тіло під фортепіано» в дусі Агати Крісті нікого не залишить байдужим.

 

 

Видання «Реальні гулі жеруть загрозу» об’єднало в собі гумор і захопливі пригоди. Крилаті детективи розкривають справи завдяки власній кмітливості та вмінню бути непомітними…

 

 

«Останні підлітки на Землі» розповість про Джека Саллівана, хлопця, що опинився в постапокаліптичному світі й тепер змушений боротися із зомбі, монстрами та типовими для тинейджерів переживаннями.

 

А тепер настав час дізнатися, що обирають читачі від 16 років:

 

 

 

Історія про кохання під назвою «Провідник» стала світовим бестселером. Чи зможуть Ділан, головна героїня, що загинула в аварії й опинилась у пустці, та Трістан, провідник, що має відвести її до потойбіччя, бути разом? Уявляємо, як читачі вболівають за їхню долю!

 

 

У виданні «Сторінки світу. Простір бібліомантії» на нас чекає магічний «книжковий» світ. Герої опиняються у химерному просторі фантастичних книгарень і дивних форм книжкового життя, де їм доводиться боротися за справедливість.

 

 

Книга з таємничою назвою «Загроза» з неймовірної серії «Темна епоха» розповідає про кохання Ліз, звичайної дівчини, до Воїна Ніка, наділеного Силою. І все це на тлі альтернативної Землі, де поміж людей живуть Темні, а в самих людей прокидаються дар, що дає змогу протистояти Тіням.

 

А яка книга стала фаворитом серед дорослих, зокрема серед батьків?

 

 

Звісно, видання «Про що думає дитина?». Особливо цінно, що до кожного опису складного випадку тут додається розбір думок батьків з цього приводу й пояснення думок доньки або сина. Дуже дієвий і сильний порадник, який допомагає мамам, татам і дітям порозумітися.

 

 Ось і все, це і є 20 ваших улюблених книг нашого видавництва. Звісно ж, у кожної людини є власний список видань, що припали до душі… І він щороку поповнюється новими. Сподіваємося, що й наступного року, попри складні обставини, ми порадуємо вас книжками, які стануть для вас «най-най»!

 

Катерина Трофимова 
Провідна редакторка ВГ «Каскад» 

Товари з цієї статті
-20%
Мур-р-ркотики
Горянська І.В.
250,00
200,00
Провідник. Книга 1
Клер Мак-Фолл
320,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: