Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Усім маленьким динофанатам приготуватися до суперпригод! Зустрічайте продовження серії «Друзяки-динозаврики».
21.09.2023
Що почитати?

― Привіт, Тіммі!

          ― Привіт, Расмусе!

Скучили? Друзяки-динозаврики повертаються! З новими пригодами та неймовірними вечірками!

Не встигли читачі оговтатися від змагань із зимової риболовлі, Расмусових пошуків найкращого друга в надрах Болотяного лісу чи від захоплюючих канікул друзяк-динозавриків у компанії дідуся Троодона, як для Расмуса і Тіммі з’явилася ще порція цікавезних подій. Саме про ці події юні читачі та поціновувачі динозаврових пригод дізнаються з чотирьох нових книг серії «Друзяки-динозаврики». Якщо ж ви ще не знайомі з цими кумедними та дотепними друзяками ― не біда. Кожну книжку можна читати як окрему історію, тому обирайте ту, що вам до вподоби, й починайте своє знайомство з родиною тиранозаврів Рексів.

Чотири нові книги – «Як гуляли Гелловін», «Різдвяний подарунок», «Страшний крокодил» та «Гігантський кальмар» ― це нові історії за участі Расмуса та Тіммі – вірних друзів-динозавриків. Вже зовсім скоро ви зможете придбати перші два томи книг української від нашого видавництва. Видання «Як гуляли Гелловін» та «Різдвяний подарунок» допоможуть підтримати загадкову атмосферу Гелловіну чи святковий настрій різдвяних свят й стануть чудовим подарунком для ваших дітей.

Книга «Як гуляли Гелловін» розповість як Тіммі та Расмус відсвяткували Гелловін, лякаючи (і лякаючись) усіх навколо. Виявляється, не лише вони цьогоріч вбралися в моторошні костюми: навколо так і гуляють вампіри, відьми, вовкулаки, мумії та жахливі велетенські павуки!

І як тут не злякатися?! Тим паче, коли серед святково вбраних динозавриків можна зустріти справжню Бабо-Дино-Ягу…

У книзі «Різдвяний подарунок» ви разом з друзяками-динозавриками доєднаєтесь до детективної експедиції в Болотяний ліс. Навіщо? Бо ж терміново треба знайти листоношу з величезним і таємничим подарунком від дідуся Троодона. Можливо, навіть пощастить зустріти справжнього Дино-Клауса, який, звісно, існує, чи не так?

Наступні дві книги ― «Гігантський кальмар» та «Страшний крокодил» ― не дадуть засумувати в очікуванні нових пригод Тіммі та Расмуса. Як завжди, автор книги Ларс Мелє та художник Ларс Рудеб’єр потішать вас кумедними сюжетами та яскравими ілюстраціями.

Книга «Гігантський кальмар» занурить у містичний вимір Темної затоки, де знаходяться скарби із затонулих кораблів. Проте не все так просто: спочатку Расмусові та Тіммі доведеться «потоваришувати» з гігантським (просто величезним!) кальмаром. Та хіба це колись лякало дотепних шибеників?

Остання з чотирьох нових книг ― «Страшний крокодил» ― точно стане в нагоді тим, кому завжди не щастить.

Спокійно, ви не одні! До того ж рішення проблеми знайдено: в Болотяному лісі, у долині під Небесною горою, росте щаслива конюшина з чотирма листочками. Залишилося не так багато: сплавати річкою до Болотяного лісу, приборкати бурхливу течію й не стати обідом для страшного крокодила. А після цього на всіх чекатиме найбільша й найфантастичніша вечірка всіх часів!

Тож не баріться, обирайте історію, що стала до смаку вам та вашій малечі й насолоджуйтеся читанням разом. Серія «Друзяки-динозаврики» точно сподобається усім!

 

 

Мірошниченко Н.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: