Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Видавництво "Ранок" на Форумі видавців у Львові 15-18 вересня 2011 р.
29.06.2011
Новини

Вже багато років участь у Львівському Форумі видавців є доброю традицією для  одного з найбільших та найвідоміших видавництв України – харківського видавництва «Ранок».

Цей рік не став винятком. «Ранок»  на нинішньому Форумі представляє  свої  нові видання і запрошує усіх бажаючих ознайомитися з ними на стенді №325 (3 поверх Палацу Мистецтв).

Шановні відвідувачі Форуму та представники преси! Запрошуємо вас відвідати презентацію нової книги народної артистки України, чарівної красуні Ольги Сумської «Секрети краси».

Зустріч з красунею та красою відбудеться 15 вересня о 14.00 в Дзеркальній залі Палацу Потоцьких.

Після презентації о 15.00 на стенді видавництва «Ранок» відбудеться автограф-сесія Ольги Сумської. Усі бажаючі матимуть можливість придбати книгу «Секрети краси» та отримати автограф авторки.

Любите футбол? Граєте у футбол? Вболіваєте за улюблену команду? Бажаєте ще більше дізнатися про футбол? Саме для вас нова книга видавництва «Ранок» - енциклопедія «Все про футбол». Наша книга містить у собі факти про найяскравіші моменти футбольної історії, про те, як створювалися спортивні клуби, як проводилися перші міжнародні матчі й турніри, а також розповіді про знаменитих футболістів і футбольні асоціації.

Запрошуємо вас на автограф-сесію одного з авторів енциклопедії «Усе про футбол» президента доброчинного ФК «Прем"єр» Андрія Лесика, яка відбудеться 16 вересня о 16.00 на стенді видавництва «Ранок». Приємний сюрприз – 5% знижка на «Все про футбол» під час автограф-сесії.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: