Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Видавництво «Ранок» на виставці «ДИТИНСТВО / TOYS & KIDS RUSSIA 2012»
22.03.2012
Новини
16 березня у Москві завершила свою роботу 6-а Міжнародна Спеціалізована Виставка товарів для дітей «ДИТИНСТВО / TOYS & KIDS RUSSIA 2012», що зібрала у  виставковому центрі «Крокус Експо» близько 300 компаній з 11 країн світу.

Крім різноманітності виробників, постачальників і дистриб'юторів, представлених на виставці, захід ознаменувався широкою діловою програмою, що включила в себе інвестицiйний, роздрібний і ліцензійний форуми, а також "Круглий стіл з проблем позашкільної освіти".

Велику увагу відвідувачів виставки привернув Центр новинок What's New!, вперше організований на торішній виставці. Тут можна було побачити останні розробки ринку дитячих товарів, а також головні галузеві тренди 2012. Поруч розташувалися щойно відзначені переможці Премії «Золотий ведмедик» - російська премія у сфері виробництва товарів для дітей.

Також варто згадати про павільйоні міжнародних виробників товарів для дітей за програмою World of Toys by Spielwarenmesse eG. Численні компанії з Китаю, Німеччини, Туреччини, Чехії, Гонконгу представили свої товари на центральних стендах виставки.

Видавництво Ранок, а саме російське представництво нашої компанії, вже втретє бере участь у цій виставці. На нашому стенді були представлені найновіші видання для дітей, батьків, розвиваючі  ігри.  Усі новинки з захопленням та неабияким інтересом сприймалися участниками та відвідувачами виставки.   Це велика шана для нас - знаходитись серед  найкращих представників своєї галузі.


Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: