Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Вімельбухи, користь чи розвага
22.11.2019
Поради батькам
Напевно, уже не існує батьків, які б не чули про вімельбухи. Їх кількість і різноманітність вражає і при цьому «книжки для розглядання» не втрачають популярність на українському ринку вже кілька років.

Так у чому ж їх секрет? Ми вважаємо, що читачі так люблять вімельбухи, тому що вони універсальні. Чого тільки не вигадаєш, під час розглядання детальних і яскравих книжок майже без тексту! А головне, що такі «розглядання» — це не тільки захопливо, але й корисно для дітей. Адже з вімельбухами можна розвивати та тренувати:

• уяву, придумуючи різні історії;
• уважність і пам'ять, шукаючи й запам'ятовуючи навіть маленькі деталі яскравих малюнків;
• словниковий запас, розповідаючи нові й нові історії та називаючи предмети;
• допитливість, дізнаючись назви нових тварин, предмети, слова тощо.



 
А ще вімельбухи — кращі книги для всієї родини. У них мало, або навіть зовсім немає тексту, і це дає простір уяві. Ви можете розглядати картинки всією сім'єю, вигадувати історії та обговорювати їх. І, на відміну від традиційних книг, вімельбухи можна «читати» багато-багато разів і кожного разу по-новому!

Ну і, звичайно ж, вімельбухи це книги для різного віку: від 0 до 100 років!

Ми зібрали найцікавіші «книжки для розглядання» для дітей різного віку.

«Знайди та покажи» 0 +
Вімельбух для найменших. У ньому малюкові пропонується розглянути великі картинки, знайти та спробувати назвати предмети, які винесені на поля книги.



 
«Знайди Мурчика» 2+
Вімельбух, в якому дитина може не просто розглянути картинки, а й зазирнути у віконця, вигадати історію про головного героя — кошеня Мурчика та допомогти йому відшукати різні предмети. У кожній книжці своя тема, яка допоможе дитині дізнатися більше про навколишній світ: свято, покупки, пори року, як зібратися в похід.



 
«Навчальний вімельбух» 4+
Вімельбух для тих, хто хоче навчитися помічати навіть найменші деталі! Тут дитині пропонується не тільки дізнатися букви та цифри й знайти якомога більше предметів, а й поповнити свій словниковий запас, потренувати уважність і проявити терпіння під час пошуків. Адже мало просто знайти предмети, потрібно ще правильно їх порахувати та назвати!



 
«Міста України» 5+
Цей вімельбух стане улюбленцем усієї сім'ї. А все тому, що це не просто книга, а ціла подорож містами нашої прекрасної країни! У ній ви дізнаєтеся, як апельсини допомогли побудувати Одесу, скільки насправді років острову Хортиця, де знаходитися найкрасивіший університет в Україні, і ще багато-багато цікавого.



 
Вибирайте вімельбух собі до смаку і насолоджуйтеся розгляданням всією сім'єю.
Приємного читання!

Анастасія Толмачова,
редактор ВГ "МАГ"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: