Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Вишиванкові блокноти до Всесвітнього дня вишиванки
17.05.2023
Новини

Долучаємося у свій творчий спосіб до збереження й популяризації народної традиції вишивання — вже в друці блокноти «Вишиванка моїх планів»

Це чотири зручні недатовані планувальники на пружині, що покликані допомогти в щоденній організації діяльності та відпочинку. Вони є поєднанням корисного і красивого. Це і засіб планування, і джерело пізнавальної інформації про історію та сучасність української вишивки.

У блокнотах з білими обкладинками авторка-укладачка Ірина Соколова, історикиня-музеєзнавиця, подає цікаві факти про вишивку і традиції, пов’язані з вишиванням. А дизайнерка Наталія Літвинова, прикрасивши блокноти такими рідними й натхненними візерунками, пропонує і нам намалювати, чи то пак «вишити» олівцем свої плани, мрії, настрої. 

Блокноти з червоною і чорною обкладинками від дизайнерки Марії Шкондіної лишають більше простору для роздумів та творчості, тут також є можливість малювати і домальовувати орнаменти — і це ще своєрідний антистрес.

Значення вишиваних візерунків-символів, корисні поради й підказки щодо планування доступні за QR-кодами, що містяться в планувальниках. Ці блокноти можуть стати чудовим подарунком для друзів, колег чи рідних або ж інструментом планування, саморозвитку й джерелом натхнення для вас.

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: