Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Вітаємо, Наталіє!
26.05.2020
Життя нашого видавництва
14 травня відсвяткувала день народження прекрасна ілюстраторка дитячої літератури — Наталія Стешенко-Дядечко. І користуючись цією нагодою, ми хочемо познайомити своїх читачів з чудовими книгами, ілюстрації до яких малювала ця талановита художниця. Та спочатку розповімо трохи про саму майстриню.

Наталія —членкиня Національної спілки художників, учасниця міжнародних та міських виставок графіки. Усі її ілюстрації сповнені душевності і дитячої щирості.

Уже понад 10 років Наталія Стешенко співпрацює з відділом дитячої літератури видавництва «Ранок». Кожен герой, якого вона малює, має свій неповторний характер і, звичайно ж, відразу підкорює серця наших маленьких читачів. А все тому, що, створюючи ілюстрації до нової книги, художниця повністю занурюється в казковий світ, уважно ставиться до сюжету, вловлює найменші деталі та проявляє дивовижну фантазію. Так влучно, ніжно і з запалом може створювати візуальні образи для дітей тільки той дорослий, який зберіг дитячий інтерес до пізнання навколишнього світу. Хочете самі переконатися? Тоді подивіться, які прекрасні книги створила художниця.
 
Серія «Зворушливі книжки» — книги «Кошеня і сонечко» і «Найкращий татусь»
 

У цій серії ми зібрали найніжніші і найзворушливіші історії для дітей від чотирьох років. З книжками цієї серії дитина навчиться цінувати важливі моменти свого життя, любити рідних і радіти тому, що дізнається про навколишній світ. А детальні та яскраві ілюстрації Наталії Стешенко-Дядечко допоможуть розвинути фантазію малюка і насолодитися яскравими фарбам.
 
Серія «Книжки з доріжками»«На лісових стежках», «Хто живе на фермі?», «Нумо кататися!»
 

Це не звичайні книжки для найменших, адже в кожній з них є тактильні доріжки і віконця, в які так цікаво заглядати знову і знову! А кумедні герої, створені талановитою художницею, весело і просто розкажуть малюкам про те, хто живе в лісі та на фермі, який буває транспорт.
 
Серія «Альбом для немовлят»
 

Альбоми з цієї серії допоможуть зберегти найважливіші моменти з життя малюка. А ніжні ілюстрації чудово доповнять такі важливі для батьків світлини маленької людини.

Серія «Казки у віршах»
 
Ця серія познайомить малюків із відомими та улюбленими казками у віршованій формі, а яскраві ілюстрації Наталії Стешенко-Дядечко занурять маленького читача в чарівний світ.

«Велика книга. Забавлянки»
 

Ця книга стане справжнім помічником для батьків. У ній зібрані короткі ритмічні віршики, які допоможуть впоратися з рутинними справами, познайомлять малюка з частинами тіла, активізують розвиток мовлення і просто зроблять життя дитини та батьків цікавішим. Милі, яскраві та чудові ілюстрації до віршиків не дадуть занудьгувати навіть найнепосидючішому малюкові.
 
І це тільки частина тих дивовижних світів, які створила художниця Наталія Стешенко-Дядечко. Дивіться і насолоджуйтеся барвистими ілюстраціями всією сім'єю!
 
Толмачова Анастасія, редакторка ВГ «МАГ»
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: