Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Я росту: від малюка до школяра
02.07.2019
Що почитати?
Кожний день дитини сповнений цікавими подіями і захопливими пригодами. Повсякчас вона дізнається про щось нове! Похід з матусею по магазинах, прогулянка в парку, нові знайомства, перші самостійні ігри з дітлахами на майданчику, перше відвідування стоматолога, нові домашні обов’язки, куштування нових продуктів...  І постійно перед дитиною постає безліч запитань: як поводитися у тій чи іншій ситуації; як реагувати на незнайомців; як залагоджувати конфлікти з однолітками і встановлювати дружні стосунки; як уникнути небезпеки на пляжі, у лісі, у місцях великого скупчення людей тощо.
 

 
Щодня дитині доводиться опановувати багато нових правил і понять. І нам, дорослим, необхідно підтримувати малюка у цьому складному процесі пізнання навколишнього світу, допомагати адаптуватися в соціумі, пояснюючи терпляче і доброзичливо все нове й незрозуміле, аби дитина зростала щасливою, впевненою в собі і своїх силах. Слід навчити малюка обережності й одночасно звільнити від зайвих страхів.
 

 
Серія "Я росту", що написана з гумором і без нудних нотацій, допоможе читачеві краще зрозуміти проблеми, з якими стикаються діти, і обрати для своєї доньки або свого сина найприйнятніший спосіб навчання правил поведінки в різних місцях і ситуаціях на прикладі героїв коротких історій. А кумедні ілюстрації допоможуть зацікавити дитину!
 
Анастасія Литовченко,
провідна редакторка
ВГ «Кенгуру»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: