Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Яким був би світ, якби ним правили діти?
19.11.2021
Що почитати?

Уявіть на хвилину: дорослі склали свої серйозні повноваження, і тепер тільки діти вирішують, як проводити час, яка їжа корисна, а яка – шкідлива і, найголовніше, чи варто взагалі застеляти ліжко?

Саме такий світ у своїй книзі «Якби діти правили світом» описує Лінда Бейлі. Лінда – володарка багатьох літературних нагород і авторка понад 25 дитячих книжок. Серед них — серія пригод песика на ім’я Стенлі, детективні історії Стіві Даймонд, цикл книг про подорожі в минуле дітей Бінкертон під назвою «Туристична агенція "Старі добрі часи"» і багато інших. Але незважаючи на такий серйозний письменницький досвід, у душі Лінда лишається маленькою безтурботною дитиною!  

Книга «Якби діти правили світом» зацікавить читачів віком від 3 до 103 років, адже вона створює атмосферу справжнього свята дитинства! Це світ веселих пригод, де не треба лягати спати раніше, де можна хоч цілісінький день битися подушками, святкувати день народження, коли заманеться, а не лише раз на рік. Можна завести вдома справжнього кенгуру або ведмедя! Ну… можливо, ведмідь то занадто. Словом, кожен читач зможе від душі пофантазувати, посміятись або поностальгувати за своїм дитинством.

Ну, а якщо серйозно, то коли і чому ми, дорослі, припиняємо мріяти про вміння літати, про піратські пригоди і про країну драконів? Чи не припиняємо, а просто з плином життя перемикаємо увагу на побутові питання? Доросле життя поступово нас засмоктує, і згодом дехто втрачає колишню дитячу сміливість, винахідливість, радість відкриття та пізнання нового…

Але важко посперечатися з тим, що навіть найсерйозніший керівник банку в діловому костюмі десь у глибині душі – все та ж дитина, яка мріє запустити паперовий кораблик або покидати у воду каштани. І багато атрибутів дорослого життя – це також своєрідні іграшки: автівки, побутова техніка і навіть комп’ютери. А використання декоративної косметики – хіба не спосіб відчути себе принцесою?

Усі ми просто діти, що подорослішали, тільки обтяжені турботами, прийняттям важливих і відповідальних рішень та багатим досвідом. От і виходить, що певною мірою наш реальний світ – це той самий світ, яким правлять діти.

Авторка книги «Якби діти правили світом», звичайно, нікого не закликає до інфантильності, вона просто дарує свято радості та усмішок. І головне — дає зрозуміти, що дорослим ніщо не заважає з усією відповідальністю принести в цей світ якомога більше добра, чарів і яскравих барв, щоб наша дорослість не була такою вже нудною!

 

З любов'ю, группа МАГ

 

Товари з цієї статті
-20%
Якби діти правили світом
Лінда Бейлі
230,00
184,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: